Olcan Adın ile Prensip Anlaşmasına Varıldı İddiası

Elimizde kaç tane 10 küsür gol atan yerli kanat oyuncusu var da bu adama burun kıvırıyorsunuz?Hadi yerliyi geçtim,10 gol atan yabancı kanadımız var mı?Bruma vardı sakatlandı.Zaten çok gol atan bir kanat da değildi Bruma.İmkanımız varsa kesinlikle almalıyız Olcan'ı.

küçük takımın büyük oyuncusu olabilir ancak yerli kanat rotasyonumuza baktığımızda hayır demem. trabzonun kolay bırakacağını zannetmiyorum.

Cok bencil oynuyor. Takım oyuncusu olması cok zor. Zaten Ts 2 senedir ne oynadıgı belli olmayan bir takım oldugu icin, Olcan'da o takım icinde dönüp gidiyor ve kötünün iyisi oldugu icin yıldız olarak gözüküyor. Su an icin Ts'den topcu almak pek akıl isi degil zaten.

Mancini döneminde gelen kimse gönderilmemeli. Gelen adamlara adam akıllı şans vermedi.

Trabzona gitmeden önce alınmasını o kadar istemiştim ki...Kolayca alınacak Olcan ı tercih etmeyip Yiğit i aldırması ''Futbol bilgesi'' nin futbolcudan anlamadığının son ve en büyük kanıtı olmuştur, Yiğit ten zerre kadar ümidim olmadı hiç bir zaman...

Son 5 yılın açık ara en iyi yerli kanat oyuncusu bu adam, bir kanat oyuncusundan öncelikle beklenecek meziyetler bakımından Arda dan bile üstün olan yanları var; tabi toplam futbolcu özellikleriyle, fit bir Arda kıyaslanmayacak kadar üstündür elbette...

Maçın tamamında oyunda varlığını hissettiren, savunmayla bütünleşebilen, asist ve gol vuruşu özelliği olan, istikrarlı, uyumlu,hırslı bir futbolcu...E daha ne istiyorsunuz?...

Kulübüyle bu kadar özdeşleşmişken, Trabzon yönetiminin kendisini satmayı göze alabileceğini sanmıyorum, haberin masa başında uydurulmuş olduğu da belli zaten...Mümkünatı olsa, alınmasını isterdim, 3-4 yıl ciddi katkı verirdi...

renkdaşlar tuzağa düşmeyin haber vatan gazetesi yani TüPçünün gazetesi 2 hafta sonra trabzonla maçımız var amaç trabzon taraftarını tahrik edip orada sıkıntı yaşamamızı istiyorlar bunlar şike çetesinin medyadaki uzantıları bizim şampiyonlar ligine gitmemizi istemiyorlar TUZAKLARA DİKKAT

Arkadaş bu prensip denilen şeyin ne gideri varmış her sene sağa sola dağıtıyoruz maşallah :)

Oğuzhan Kayar'ın cogu kisi farkında degil ama cok kaliteli bu cocuk,ayrıca Gündogan'ı daha dogru dürüst oynatmadan bırakmak da zırvalık,Dany-Salih+para ile bitirebiliyorlarsa alsınlar Olcan'ı...

Olcan gelmese de olur yeter ki Mancini'yi mutlu etmek gibi bir hataya düşüp kendimizi kanser etmeyelim.

Mancini en mutlu tazminatta anlaşırsak olacaktır.

United'da hazır Moyes'i kovmuş gitsin orada efsane olsun bize olmadı. Olsa da üzülmem.

ManU Giggs'i getirdi takımın başına, hiç mi takip etmiyorsunuz?

Oğuzhan Kayar'ın cogu kisi farkında degil ama cok kaliteli bu cocuk,ayrıca Gündogan'ı daha dogru dürüst oynatmadan bırakmak da zırvalık,Dany-Salih+para ile bitirebiliyorlarsa alsınlar Olcan'ı...

Aynen Oğuzhan ve Umut Gündoğandan çok umutluyum..Bu 2 adam da Trabzonda coşar demedi demeyin..

Ya arkadaslar kafaniz mi guzel sizin Olcan 28 yasinda 2 sene sonra 30 una girecek.Bizim verecegimiz hep 19-20-21 yaslarda belki vereceklerimiz yetenekli olma potansiyelleri yuksek Hele ontivero verilir mi abi Cocukta tevez stili var cocuk duzenli mac oynayamiyor ki gorelim nasil 1 mac oynat oynayamadiginda yallah diyorsunuz Ben Sahsen Salih-Dany haricinde takas etmem bu olcana.Genc alalim diyoruz aliyoruz daha gormeden yollayin diyenler var.

Prensip anlaşmasının bir önemi yok , eğer oyuncu serbest değilse. Trabzon bize oyuncu satmaz artık. Seneye bedava alınabilir o zaman da 30 yaşında olacak gerçi ama bizimkiler sever bedavayı

Prensip anlaşmasının bir önemi yok , eğer oyuncu serbest değilse. Trabzon bize oyuncu satmaz artık. Seneye bedava alınabilir o zaman da 30 yaşında olacak gerçi ama bizimkiler sever bedavayı

Biz ?

[attachment=9803:ImageUploadedByTapatalk1398847216.613447.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1398847216.613447.webp
    ImageUploadedByTapatalk1398847216.613447.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 183
temizleyin şu kuşları. bi de herhalde anlaşıp geliyorlar ki bütün kuşların ad soyadlarının baş harfleri küçük.

Öncelikle Olcan'dan başlarsak yetenekli topçu ama Trabzon'da takım onun ayağına bakıyor.Bizde nedense başarılı olacak gibi bir his uyanmadı içimde.2.'si daha oynatmadan nereye gidiyor topçular?Mesela Oğuzhan çok teknik bir çocuk gibi geldi bana.Umut orta sahada çıkış yaparak formayı alabilir.Madem bonus olarak verecektik adamları neden transfer ettik?

elimizdeki leşleri verip alabiliyosak neden olmasın. kanat oyuncusu eksiğimiz var zaten bariz şekilde. hemde türk olması bence işi cazipleştiriyor

Geri
Üst Alt