- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Olcan Adın’ın Galatasaray’a transferi KAP’a hem Trabzon cephesinden hem de Galatasaray cephesinden bildirildi.
Haberin Devami GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi bonservisi anladikda kardesim mecburen vereceksinde futbolcunun alacagi para nedir öyle? 2milyonluk futbolcu mu olcan simdi? trabzonsporda nekadar aliyordu? para yok diyoruz ama sözlesme yapinca inanlimaz derecede parayi saciyoruz, ondan sonra da hajro gibi elemana 400bin veremiyoruz ve adam firsat bu diyip kaciyor, cok tuaf isler dönüyor bu aralar bizde
Maas olarak cok para veriyoruz kadrodaki butun oyunculara.
Candan Erçetinin köpegi ayda 10 bin yiyomuş k
Klüp karşılıyo tabi
Yahu mantıken bir oyuncuyu Trabzon'dan İstanbul'a transfer ediyorsan yıllık ücretli düşmeli, değil mi? Adam bu şehire geliyor, Şampiyonlar Ligi'ne geliyor, şampiyon olabilecek bir takıma geliyor, ve maaşı iki katına çıkıyor?? Tam tersine atıyorum bizden Trabzon'a gidecek bir adamı çekebilmek için 2 katı ücret önermeli Trabzon ama tam tersi oluyor... :90:
Yahu mantıken bir oyuncuyu Trabzon'dan İstanbul'a transfer ediyorsan yıllık ücretli düşmeli, değil mi? Adam bu şehire geliyor, Şampiyonlar Ligi'ne geliyor, şampiyon olabilecek bir takıma geliyor, ve maaşı iki katına çıkıyor?? Tam tersine atıyorum bizden Trabzon'a gidecek bir adamı çekebilmek için 2 katı ücret önermeli Trabzon ama tam tersi oluyor... :90: