Olcan'ın Maliyeti Belli Oldu

Ne batması yahu? Üst seviyelerde üçret dağıtıyoruz tamam ama gelirlerimizde ona göre çok iyi.

Borçlarımız sıkıntı yaratıyordu ki onlarıda yeniden yapılandırmaya gittik galiba.

Relex beyler ve bayanlar

Yahu örneğin Hacıbaba Market zincirinin CEO'susundur, iyi para kazanıyosundur ama birşey eksiktir hep. Hep dersin ulan bu kadar uğraşıyoruz ama sata sata gül suyu satıyorum, bu hayat mı vs.

Sonra pat Macrocenter'dan teklif gelir! Ama bakarsın daha az para önermişler. Sonra bir düşünürsün, dersin bak bunların Fransa'da şubesi var, oraya kapağı atarım Monaco'da yaşarım, yöneticiye BMW 520 ve benzin parası veriyorlar, o da iyi, bir de işin prestiji var, herkes bilir Macro'yu dersin gidersin.

Ne bileyim yahu :90:

unal aysal takimi tamamen batirip klubu satin alacak diyen kus sayisinda birazdan antu da artis goruruz

hamzaoğluna sormak lazım aldığı ücreti hak eder mi?

Mantıken büyük kulübe transfer olacak kadar iyiyse önceki takımında aldığı paradan fazlasını hak ediyordur.

N5

Demem o ki, büyük kulüp olarak senin kozun büyük kulüp olmak. Bulunduğun şehir, katıldığın kupalar, vs. Küçük kulüp olarak ise sunabileceğin fazla "intangibles" olmadığı için oyuncuya kazandığından fazla para önererek çekmen gerekir.

Demem o ki, büyük kulüp olarak senin kozun büyük kulüp olmak. Bulunduğun şehir, katıldığın kupalar, vs. Küçük kulüp olarak ise sunabileceğin fazla "intangibles" olmadığı için oyuncuya kazandığından fazla para önererek çekmen gerekir.

tofaşta çalışıyorsun koçtan iş teklifi aldın aldığın maaş azalır mı artar mı?

TS bugün Olcanla sözlesme yenileseydi, Olcan TSdeki en yüksek ücretlerden birisini kazanirdi. Olcanin 2-3 sene önce yapilmis anlasmasindaki rakamlara bakipta, bu rakamlardan bir değerlendirme yapmak saglikli olmaz. Neticede Olcan, o sözlesmesinin yapildiği dönemde TSnin en iyi oyuncularindan biri degildi.

saçma sapan muhasebe hesaplarına başlamışsınız gene. yabancı sınırının düştüğü bir ortamda alınabilecek en iyi yerli oyuncu olcan. en iyi yerlinin yanında adam geçip sıfıra inen tabiri caizse yardıran bir kanat oyuncusu. senin takımında doğru düzgün 1 tane kanat oyuncusu yok iken yerli olarak alınabilecek en iyi kanat oyuncusunu alıyorsun senelik 2 milyon alıyor bu kadar para verilir mi diyorsun?

burada esas konuşulması gereken olcan'ın neden 2 milyon aldığı değil. diğer oyuncuların neden bu kadar yüksek aldığıdır. selçuk, burak'ın hatta leş hamit'in 3 milyon aldığı ortamda olcan gel oğlum sen de 1 milyona oyna diyemezsin. ondan dolayı bu kadar ücret alması çok normal. senelerdir kanat oyuncusu diye ağlanıyoruz. geçen sene kanat oyuncusu olmadığından oyun ortada sıkışıp kalıyordu. olcan sayesinde bu sorunu aşacağımızı düşünüyorum ve kesinlikle olcan da alacağı paraları hakedecek. sezon sonunda görüşürüz.

kulüpteki oyuncuları f/p olarak incelediğimizde ve Olcan'ın vereceği muhtemel katkılar da göz önünde bulundurulduğunda normal denilebilecek bir maaş

TS bugün Olcanla sözlesme yenileseydi, Olcan TSdeki en yüksek ücretlerden birisini kazanirdi. Olcanin 2-3 sene önce yapilmis anlasmasindaki rakamlara bakipta, bu rakamlardan bir değerlendirme yapmak saglikli olmaz. Neticede Olcan, o sözlesmesinin yapildiği dönemde TSnin en iyi oyuncularindan biri degildi.

En mantıklı yorum bu olsa gerek

Yahu örneğin Hacıbaba Market zincirinin CEO'susundur, iyi para kazanıyosundur ama birşey eksiktir hep. Hep dersin ulan bu kadar uğraşıyoruz ama sata sata gül suyu satıyorum, bu hayat mı vs.

Sonra pat Macrocenter'dan teklif gelir! Ama bakarsın daha az para önermişler. Sonra bir düşünürsün, dersin bak bunların Fransa'da şubesi var, oraya kapağı atarım Monaco'da yaşarım, yöneticiye BMW 520 ve benzin parası veriyorlar, o da iyi, bir de işin prestiji var, herkes bilir Macro'yu dersin gidersin.

Ne bileyim yahu :90:

Öyle birşey olması söz konusu olmaz. Hayatın şartlarını bilmediğiniz belli hiç bir büyük şirket ufak şirketten az para teklif etmez.

tofaşta çalışıyorsun koçtan iş teklifi aldın aldığın maaş azalır mı artar mı?

Koç seni almak için bastırıyorsa kesin artar. Sen, Olcan gibi, ayrılmak için bastırıyorsan belli olmaz. Misal bir arkadaşım aldığı maaşın 3'te 1'ine iş değiştirdi yakınlarda. Güle oynaya yaptı bunu, çalıştığı amatör şirketten ayrılıyorum, salak saçma şeylerle uğraşmıyacağım artık diye. Sağlam bir bankaya geçti, mutlu da.

Arkadaslar Baskan cok Zeki bir insan. Yerli oyuncularin maaslarinin bu denli yuksek tutmasina o kadar takilmayin bir bildigi vardir tabii ki ;)...f5, 8jk ve tff dusunsun gerisini...Unal Aysal piyasayi resmen alt ust ediyor bu tur hamleler ile. Ister istemez super lig'deki ortalamanin biraz ustundeki futbolcular bu miktarlari kendilerine baz alacaklardir :D... bakalim tff ve super ligdeki diger takimlar ne zaman isyan bayragini cekecekler bu yabanci sinirlamasina :D

ulan alsalar çok para almasalar pinti diyorsunuz. ben yerli oyuncuya para verilmesinden yanayım. piyasadan takıma bir iki tane daha böyle sivrilmiş oyuncuları katsak takım da yatan yerliler de kendine gelir.

ama tabi bu paraları hak ettiklerini bende düşünmüyorum. o nokta da haklısınız

29 yaşında tek numarası T.C. kimliği diye senelik 2 milyon yuhhh.

Almanyadan gurbetçi getir oynat ligde daha akıllıca,zaten bu kalas CL'de iş yapmaz.

Koç seni almak için bastırıyorsa kesin artar. Sen, Olcan gibi, ayrılmak için bastırıyorsan belli olmaz. Misal bir arkadaşım aldığı maaşın 3'te 1'ine iş değiştirdi yakınlarda. Güle oynaya yaptı bunu, çalıştığı amatör şirketten ayrılıyorum, salak saçma şeylerle uğraşmıyacağım artık diye. Sağlam bir bankaya geçti, mutlu da.

Sen koça geçebilecek seviyeye gelmişsen zaten maaşında doğal olarak artacak demektir.Trabzonspordan Galatasaray seviyesine çıkan birisinin de maaşı doğal olarak artış gösterir sonuçta oyuncu illa beni alın demiyor sen talip oluyorsun

- koray'ı ilk 11 oynatalım...

- ama tecrübesiz yeeaaaaaaa... oraya stoper transfer edelim...

- olcan'a 2 milyon verelim...

- ouuwwwww çok fazleeaaaaaa... ne gerek vaarrrr...

Geri
Üst Alt