Olcan'ın Maliyeti Belli Oldu

Olcan alınmaz, niye alınmadı olur, alınır parası çok bulunur.

Hakikaten millet atarlanmaya mazeret arıyor.

Mevcut şartlar dahilinde yapılabilecek en iyi transfer yapılmış, size ne parasından yahu !!

Azıcık keyfini sürün.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hesap kitap işleri bitti mi :D

Yok öyle hem şoför mahali hem 25 kuruş..Yerli oyuncuların durumu bu, lazımsa vereceksin. Bunun tartışmaya açık bir yönü bile yok.

YAZIKLAR OLSUN

şu fenevli futbolcu bozuntusuna yıllık 2 milyon verip zengin ediyorsunuz fenevlileri YASZIKLAR OLSUN!

Biz aldik Fener degil.

ne fark eder ki

bu Olcan fener orijinlidir genç adam

orijini fener olandan da Galatasarayımıza hayır gelmez!

futoblcu mu kalmadı da olcanla molcanla uğraşıp maskara ediyoruz kendimizi

4 milyon euro artı futbolcu ne demek sözleşmesi bitince kapsaydık ne güzel

hajrovic in kazığı yetmedi olcan kazığı çıktı

ha hamit ha olcan

Arif Erdem de Beşiktaş'lıydı çatır çatır UEFA kupası aldırdı?

Gökhan Gönül Galatasaray'lı, çatır çatır Fener'de oynuyor?

Böyle düşünceler kaldı mı artık sene 2014.

Arif Erdem de Beşiktaş'lıydı çatır çatır UEFA kupası aldırdı?

Gökhan Gönül Galatasaray'lı, çatır çatır Fener'de oynuyor?

Böyle düşünceler kaldı mı artık sene 2014.

nerden çıkmış Gökhan ın Galatasaraylı olduğu, kocakarı dedikodusu bunlar Galatasaraylı adam fenere gider mi?

öyle iş mi olur

tövbe tövbe Beşiktaş orijinliyle fener orijinli adam bir mi

çok mu büyük oyuncu hem olcan da 4 milyon artı oyuncudan en az 7 milyon edecek 29 yaşında 5 ay sonra serbest kalacak adam

Hayırlı olsun Türk futbolcu kıtlığında muhasebe ve duygusal bakma zamanı değil.

2 sene idare etsin yeter.Sonrasına bakarız.

Yahu fenerlilerin ne dediğine bakmayın siz. Onlar istesede trabzondan oyuncu alamazlar. o yüzden batıyor her türlü.

Ayrıca 2 milyon çokmu şimdi umut bulut yedekten alıyor nerdeyse o kadar. rakam gayet normal ki daha ben resmi açıklama gelmedi. daha fazla da olabilir.

İtiraf: 12numara.org da aziz yıldırım avatarlı hesabım var.

Hesap kitap değil de bu futbolcuları transfer etmek veya takımda tutmak için yüksek ücretler vermemiz mantıksız.Kulübün prestiji, şampiyonlar ligi falan düşünülünce zaten bu futbolcuların gelmesi için eski kulübünden aldığının 3 katını vermek saçmalık.

Ayrıca trabzona bu kadar para vermemizin sebebi oyuncu ederinde değil bence bu zamana kadar yaptığımız bedava transferlerden dolayı bozulan arayı düzeltme. Bir nevi eski borçlarıda ödüyoruz. Bu benim düşüncem.

çocukken fb yi tutuyor olabilir. Ben orasinda degilim, ama bununda amrabat gibi olma ihtimalinden çekinmiyor degilim. Bana rakamlar yüksek geldi 1 sene anlasmasi kalan bir oyuncu için. Bu adam bos alan buldumu güzel vuruyor. Ama bize geldiginde bir kaç metre kare içinde top oynayacak. Umarim dogru bir adim atmisizdir.

29 yaşında olcana bu paralar hajroviçte yenen kazık salihi de ekledik mi eyvah diyorum.bumu kurumsallık bumu yönetim.istifa edin beceremiyorsanız.millet forma alır kombine alır bunlarda paraları çar çur eder.

Maaşı alması gerekenden fazla tabi ama şu an bunla ilgili eleştiri yapmanın çok yeri değil.

Geri
Üst Alt