Olimpiu Morutan İçin Al Ain İddiası

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Olimpiu Morutan için Al Ain iddiası

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Romanya ekibi FCSB'den kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan ile BAE ekibi Al Ain'in ilgilendiği belirtildi.

1649167923809.png

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Olimpiu Morutan için flaş bir iddia geldi.

Romanya basınında yer alan habere göre Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan genç oyuncuyla Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain kulübünün ilgilendiği belirtildi.

Haberde 22 yaşındaki oyuncunun tekrar Romanya Ligi'ne dönme ihtimalinin olmadığı, Galatasaray'dan aldığı aylık 40 bin euroluk ücreti hiçbir Rumen ekibinin veremeyeceği ifade edildi.

Sarı kırmızılılardan ayrılması halinde bir sonraki durağının Oyuncuyu yakından takip eden Birleşik Arap emirlikleri ekibi Al Ain olacağı kaydedildi.

Olimpiu Morutan bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 31 maçta, 3 gol ve 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Daha iyi bir ekibe kiralamak suretiyle beklemeye geçilmeli

Kadroda KULLANILMAYCAKSA kiralık verebilir bence ama hala umudum var benim bu çocuktan , hele hele seneye sadece lig ve kupaysak

Yazık ediyoruz çocuğa. Geldiğinde aslanlar gibi oynuyordu. Bazı eksiklikleri olmasına rağmen.

Şimdi çöp yaptık oğlanı. Bir de Arab'lara vermeye çalışıyoruz.

Bu çocuk n'aptı? Çok merak ediyorum. Hiç mi haketmiyor oynamayı?

ben kalmasından yanayım ama haberde iddia edildiği gibi 10-12 milyon euro veriliyorsa gidebilir.

İşte hocamın transfer başarısı, tüm aldıkları para ediyor maşallah.

Ben de hep oynamasını istedim ama bu çocuğu oynatmayıp satacaklar belli oldu galiba.

10 m. çok iyi para.

Araplar ve euro iyimiş.

10'a sarıp seneye bedava alırız verdik gitti

Hic inandirici gelmiyor. Bu araplar bize geldigi an hep pintilik yapiyor. Ilk teklifleri 3,5 milyon falan olur.

Transfer stratejisinin doğruluğu
maks 2 milyon verilip alınasydı evet olurdu ama bonuslarla birlikte 6-7 civarına alınca hiç de doğru olmuyo keza cicaldau da öyle 7 yerine 3 versen o da doğru olurdu fakat biz keriz gibi ederlerinin 2-3 katı para ödedik maalesef

Geri
Üst Alt