Olimpiyat Katılımcıları İçin Antiseks Yatakları Üretildi

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Tokyo Olimpiyatları'nın katılımcıları için 'antiseks' yatakları tasarlandı. Sert hareket edilirse yatak parçalanıyor.​

1626650872032.png

Explica’dan Sputnik'in aktardığına göre, Tokyo’daki Olimpiyat Köyü’nde kalacak olan sporcular için malzeme olarak sert kartonun kullanıldığı özel yataklar, Airweave şirketi tarafından üretildi. Yataklar özellikle sadece bir kişinin yatabileceği ölçülerde tasarlandı.

Bu yatakları kullanmanın amacının, sporcular arasında cinsel ilişki yoluyla koronavirüsün yayılmasını önlemek olduğu düşünülüyor.

Tokyo Olimpiyatları’nın katılımcıları için ‘antiseks’ yatakları tasarlandı: Sert hareket edilirse parçalanıyor

Haber Global

Müthiş gerçekten

Işini görmek isteyen her türlü görür.

Gesendet von meinem M2101K6G mit Tapatalk

halinin üzerinde bekledigimden daha hos bir deneyim yasamisdim ben

Kapsül otel yapsalar bu kadar polemik olmazdı. Kalktımı istekler kimse duramaz 😁

Arabanın kaportasının üzerinde denemeni tavsiye ederim. 20li yaşlarda partnerim bunun için yalvarırdı
onu göze alamam aga
kaporta ezilir falan yüklü bir miktar girer bana
ama her zaman bir doblonun icinde yiyismeyi istemisimdir
var bir hayalimiz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

onu göze alamam aga
kaporta ezilir falan yüklü bir miktar girer bana
ama her zaman bir doblonun icinde yiyismeyi istemisimdir
var bir hayalimiz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ben 206da hemen hemen hergün yapıyordum o arabanın kaportaya bişi olmadıysa hiçbir araca olmaz 😁 vay bee hızlı yaşadık birden durulduk

Hatunu attı mı yere devamkeee :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tokyo Olimpiyat Komitesi, Covid-19 önlemleri kapsamında, katılımcıların seks yapmasını önlemek için odalara karton yatak yerleştirdiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Yatağın üzerinde zıplayarak ‘kalite kontrol denemesi’ yapan İrlandalı oyuncu Rhys Mcclenaghan’ın tweeti’ni yanıtlayan komite “Efsaneyi çürüttüğün için teşekkürler” dedi.

Geri
Üst Alt