Oliveira Dururken Gomis'in Penaltı Kullanması

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Elimizde duran top ustası varken Sergio Oliveira (kariyerinde 19 penaltı kullanmış 17'sini gole çevirmiş %90 isabet) her penaltıda strese giren Gomis'e penaltı kullandırmak neden?

Bu konu yüzünden bir şampiyonluk vermişken hâlâ üstüne eğilmemek saçma duruyor.

bizde kim kullanmak istiyorum diye ısrar ederse kullanıyor, freekick penaltı hiç fark etmiyor. freekick oluyor yunus kerem pva ömer falan topun başına geçiyor.

Elimizde duran top ustası varken Sergio Oliveira (kariyerinde 19 penaltı kullanmış 17'sini gole çevirmiş %90 isabet) her penaltıda strese giren Gomis'e penaltı kullandırmak neden?

Bu konu yüzünden bir şampiyonluk vermişken hâlâ üstüne eğilmemek saçma duruyor.
Buna ek olarak bir de Mertens var ve hala Gomis penaltı atıyor ki şaşılası.

Olivieira atmali, Mertens bile degil. Adam net teknik ki elimizdeki en teknik oyuncu. Penalticimiz o olmali tartismasiz. Gomis'e gelmedim bile.

bizde kim kullanmak istiyorum diye ısrar ederse kullanıyor, freekick penaltı hiç fark etmiyor. freekick oluyor yunus kerem pva ömer falan topun başına geçiyor.
Evet bu da ayrı bir sorun. Oliveira korner ve frikikleri kullanmalı. Mertens ile de penaltıları paylaşabilirler.

İstedi gomis vermedi.Maç sonu da gomis teselli etmeye uğraşıyordu bundan sonra sergio atar kesin

hocanın el atması lazım bu işe. duran top, penaltıcı bellidir gerisi işine baksın. bok yoluna gidiyordu 3 puan gene

Gomis gol kralı olduğu sene de yakıyordu az daha bizi. Ilk değil bu düzenli olarak kaçırıyor hep aynı şekilde penaltı atıyor zaten

Hocanın buna el atması için Gomis'in penaltı kaçırmasına gerek yoktu ama neyse umarım gereken ders alınmıştır. Hangi duran topu kimin kullanacağı belli olmalı. Fm'de bile ayarlıyoruz :)

15 penaltının 4 ünü kaçırmış gomis neredeyse her 3 penaltının 1 i kayıp

Geri
Üst Alt