Olsen Transferi Bitti İddiası

Galatasaray’ın yeni stoperi Gent forması giyen Andreas Hanche Olsen olacak!

Stoper mevkisi dışında sağ bek ve sol bek olarak da forma giyebiliyor…

Hafta içinde açıklanır
Transfer resmiyet kazanır…

Ail Naci Küçük
Tam fmlik adammis ha.
Bi profilini koyun surayada hülyalara dalak

Abdülkerim'e verilen 3m€ bonservisin üzerine 2.5 daha koysaydik Ozan'i alıp arkamıza yaslanacaktik
Hem 22 yaşında genç oyuncumuz olacaktı hem de kaliteli adam almış olacaktık.

Sırf kargalar ve kuşlar almasın diye 120 milyonluk kazık yedik gel de şimdi çıkar

Abdülkerim'e verilen 3m€ bonservisin üzerine 2.5 daha koysaydik Ozan'i alıp arkamıza yaslanacaktik

Sırf kargalar ve kuşlar almasın diye 120 milyonluk kazık yedik gel de şimdi çıkar
2,5m bonservis
maaşı yıllık en kötü 2,5m yani abdül ve nelsson un 1,5m fazlası *4-5 yıl.
Abdül'ün iyi kötü olmasından öte Yabancı sınırı denilen garabeti deflemeliyiz.

Şimdi şöyle bir sıkıntımız var. Nelsson satılırsa mutlaka yabancı sol stoper alınmalı. Abdülkerim güven vermiyor. Yerli stoperde sıkıntımız var ülke futbolu olarak. Ya vasat altı çer çöpler var ya da Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin üstünde Çağlar-Merih var. Bizim seviyemizde olan topçuların biri Ozan Kabak, ki o da daha yeni düştü bizim alabileceğimiz seviyelere. Keşke alınsaydı 5 milyona ama gelmek istemeyebilir çocuk doğal olarak çünkü Bundesliga'dan teklif varsa gidilir yani. Diğeri de Serdar Aziz. O da karaktersiz, sürekli sakatlanıyor ve zaten bizden nasıl gittiği belli. Durum böyleyken nasıl kimi alacaksın stopere? Yani ben diyorum ki Abdülkerim'i yedeğe atacak bir sol stoper alırdım. Bu Abdülkerim'in üstündeki baskıyı da alırdı. Sağ stopere de Nelsson yerine yerli Kaan Ayhan'ı alırdım. Yani yabancı kullanımını sağ stoperden sol stopere taşırdım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan müzmin sakat sürekli sakatlanıyo ozana güvenilip yola cıkılmaz

Stoper rotasyonunda derinlik olmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Galatasaray, Andreas Hanche-Olsen'in transferini bonuslarla birlikte 3 milyon euro’ya bitirdi. (Sabah)

Geri
Üst Alt