Ölüm Grubuna Düştük

[TABLE="class: sib-zebra-stripes, width: 100%"]
[TR="class: ng-scope, bgcolor: #F6F6F6"]
[TD="class: player"]Ömer Aşık
[/TD]
[TD]NOP
[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]8.4[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]10.7[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]1.1[/TD]
[/TR]
[TR="class: ng-scope"]
[TD="class: player"]Ersan İlyasova
[/TD]
[TD]MIL
[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]10.1[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]3.8[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]0.9[/TD]
[/TR]
[TR="class: ng-scope, bgcolor: #F6F6F6"]
[TD="class: player"]Hidayet Türkoğlu
[/TD]
[TD]LAC
[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]2.8[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]1.1[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]0.6[/TD]
[/TR]
[TR="class: ng-scope"]
[TD="class: player"]Enes Kanter
[/TD]
[TD]UTA
[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]13.6[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]7.1[/TD]
[TD="class: center ng-binding, align: center"]0.6
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yeter ki gelsinler.

Hidayet uzak dursun.Hiç eleştiri kaldıramayan bir oyuncu ve çok tercih hatası yapıyor.Avrupanın en iyi 4 ve 5 numaralarına sahibiz İspnaya'yla beraber.Bizim en büyük sıkıntımız 1 numarada.Oradaki sorunu çözersek zaten iyi olan basketbol seviyemiz daha da yukarılara çıkacaktır.

Hidayet uzak dursun.Hiç eleştiri kaldıramayan bir oyuncu ve çok tercih hatası yapıyor.Avrupanın en iyi 4 ve 5 numaralarına sahibiz İspnaya'yla beraber.Bizim en büyük sıkıntımız 1 numarada.Oradaki sorunu çözersek zaten iyi olan basketbol seviyemiz daha da yukarılara çıkacaktır.

Bence gelmeli, preldzic'in yerine devşirme gaurd yapılırsa, 3 numara sıkıntımız olur, Cedi tam 3 değil, Cenk istikrarsız, en azından belli noktalarda katkı verir, onun üzerinden oynayacak değiliz oda biliyor.

Bence gelmeli, preldzic'in yerine devşirme gaurd yapılırsa, 3 numara sıkıntımız olur, Cedi tam 3 değil, Cenk istikrarsız, en azından belli noktalarda katkı verir, onun üzerinden oynayacak değiliz oda biliyor.
Kişisel görüşüm Hidayet'in götürüleri getirilerinden fazla olur. En büyük olumsuzluğu da takım-taraftar sinerjisini bozabilir.

Kişisel görüşüm Hidayet'in götürüleri getirilerinden fazla olur. En büyük olumsuzluğu da takım-taraftar sinerjisini bozabilir.

Koça göre bakmak lazım.

Ergin ATAMAN: Yetenekli oyunculardan üst seviye verim alan, düşüşteki oyuncuları parlatan, gençlere önem vermeyen, isim yapmış yetenekli oyuncularla başarılı olan bir koç.

Hedo Ataman'da çok net olarak katkı verir. hatta en iyi şutörümüz olacaktır, Hedo sağlam guard olmadığı için topu yönlendirmeyi verdi hep koçlar, sağlam gaurd devşirilirse ona gerek kalmayacaktır, bence iyi şut atıp kesinlikle doğru pası bulacak, Cenk olacağına Hedo olsun ki bence hepimizi şaşırtıcak, bunu söylememin yegane nedeni ise koç ATAMAN olmasıdır.

Duygusal olmaya gerek yok.Emir Hido'dan çok çok daha iyi bir oyuncu.Orada ayrıca Cedi Osman da var.Bu sene çok büyük oynuyor Cedi de.Yazın belki ilk 5 bile başlayabilir milli takımda.

işimiz çok zor şanşımız çok az.Enes bir şekilde milli takıma katılmalı artık.

Duygusal olmaya gerek yok.Emir Hido'dan çok çok daha iyi bir oyuncu.Orada ayrıca Cedi Osman da var.Bu sene çok büyük oynuyor Cedi de.Yazın belki ilk 5 bile başlayabilir milli takımda.
Emir'in en büyük başarısı Euroleague Top 16'sı Oha ya Hidayet'le falan karşılaştırıyorsunuz Hedo'nun ayakkabıları daha kariyerlidir Emir'den.

Emir'in en büyük başarısı Euroleague Top 16'sı Oha ya Hidayet'le falan karşılaştırıyorsunuz Hedo'nun ayakkabıları daha kariyerlidir Emir'den.

Hiayet ile Emir'in kariyerini karşılaştırmadım ben.Şu an Emir Hidayet'ten çok daha iyi form grafiği var.Hido zaten NBA'de kariyeri sayesinde duruyor.Clippers'ta koç 1-2 dakika oynatıp sevindiriyor adamı.O kadar.Neyse basketi takip etmiyorsun belli zaten.

Yahu Hidayet zaten Milli Takımı bıraktı Basketbolu takip ediyorum elbette Emir Hidayet'den iyi oyuncu değil anlamak istemediğin mevzu bu zaten Basketbolu bilen de bilmeyende Hidayet'in Emir'den daha iyi basketbolcu olduğunu bilir.

Çıkarız eğer iyi ve tam kadro gelebilirsek bu turnuvaya.

Ersan geleceğini açıkladı zaten.

Hidayet uzak dursun ki geleceğini de sanmıyorum.

En sağlam kadro tercihi

PG: Kenan Sipahi-Ender
SG: Sinan-Furkan
SF: Cedi Osman-Emir-Cenk*
PF: Ersan-Barış
C : Enes-Ömer-Furkan

Çıkarız eğer iyi ve tam kadro gelebilirsek bu turnuvaya.

Ersan geleceğini açıkladı zaten.

Hidayet uzak dursun ki geleceğini de sanmıyorum.

En sağlam kadro tercihi

PG: Kenan Sipahi-Ender
SG: Sinan-Furkan
SF: Cedi Osman-Emir-Cenk*
PF: Ersan-Barış
C : Enes-Ömer-Furkan
Kenan'dan bi yol olmaz bu sezon Barış Güney bile daha çok katkı verir şu halleriyle ama ona da gerek yok tabi işin espirisi.Engin Atsür kendini aştı bu sezon daha doğrusu sakatlıktan kurtulunca kendini buldu diyelim bu formu sürdürürse kesin seçilir ilk 5 çıkar.Ama ben Emir yerine 1 numara devşirilse daha iyi olur diyorum Kskli Dixon cuk oturur.Özendirdin bitane kadro ben yapıyım :)

Dixon-Engin-Ender
Sinan-Furkan
Cedi-Cenk
Ersan-Barış
Enes-Ömer-Furkan

Engin-Ender
Sinan-Cedi
Emir-Hidayet-Furkan
Enes-Ersan
Ömer-Furkan-Semih

en iyi rotasyonumuz bu olur bence ama Enes'le Ersan gelir mi bilmem

yuh!!! bu nasil grup ya olelim daha iyi resmen olum grubu ya