Aydın Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.453
- 1.385
- 1.588
İlk altı gruptan çıkıyorsa sıkıntı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hidayet uzak dursun.Hiç eleştiri kaldıramayan bir oyuncu ve çok tercih hatası yapıyor.Avrupanın en iyi 4 ve 5 numaralarına sahibiz İspnaya'yla beraber.Bizim en büyük sıkıntımız 1 numarada.Oradaki sorunu çözersek zaten iyi olan basketbol seviyemiz daha da yukarılara çıkacaktır.
Kişisel görüşüm Hidayet'in götürüleri getirilerinden fazla olur. En büyük olumsuzluğu da takım-taraftar sinerjisini bozabilir.Bence gelmeli, preldzic'in yerine devşirme gaurd yapılırsa, 3 numara sıkıntımız olur, Cedi tam 3 değil, Cenk istikrarsız, en azından belli noktalarda katkı verir, onun üzerinden oynayacak değiliz oda biliyor.
Kişisel görüşüm Hidayet'in götürüleri getirilerinden fazla olur. En büyük olumsuzluğu da takım-taraftar sinerjisini bozabilir.
Bence gelmeli, preldzic'in yerine devşirme gaurd yapılırsa, 3 numara sıkıntımız olur, Cedi tam 3 değil, Cenk istikrarsız, en azından belli noktalarda katkı verir, onun üzerinden oynayacak değiliz oda biliyor.
Duygusal olmaya gerek yok.Emir Hido'dan çok çok daha iyi bir oyuncu.Orada ayrıca Cedi Osman da var.Bu sene çok büyük oynuyor Cedi de.Yazın belki ilk 5 bile başlayabilir milli takımda.
Emir'in en büyük başarısı Euroleague Top 16'sı Oha ya Hidayet'le falan karşılaştırıyorsunuz Hedo'nun ayakkabıları daha kariyerlidir Emir'den.Duygusal olmaya gerek yok.Emir Hido'dan çok çok daha iyi bir oyuncu.Orada ayrıca Cedi Osman da var.Bu sene çok büyük oynuyor Cedi de.Yazın belki ilk 5 bile başlayabilir milli takımda.
Sansar Salvo feat. ÅehinÅah - Duygusal Olmaya Gerek Yok - YouTubeDuygusal olmaya gerek yok.Emir Hido'dan çok çok daha iyi bir oyuncu.Orada ayrıca Cedi Osman da var.Bu sene çok büyük oynuyor Cedi de.Yazın belki ilk 5 bile başlayabilir milli takımda.
Emir'in en büyük başarısı Euroleague Top 16'sı Oha ya Hidayet'le falan karşılaştırıyorsunuz Hedo'nun ayakkabıları daha kariyerlidir Emir'den.
Kenan'dan bi yol olmaz bu sezon Barış Güney bile daha çok katkı verir şu halleriyle ama ona da gerek yok tabi işin espirisi.Engin Atsür kendini aştı bu sezon daha doğrusu sakatlıktan kurtulunca kendini buldu diyelim bu formu sürdürürse kesin seçilir ilk 5 çıkar.Ama ben Emir yerine 1 numara devşirilse daha iyi olur diyorum Kskli Dixon cuk oturur.Özendirdin bitane kadro ben yapıyımÇıkarız eğer iyi ve tam kadro gelebilirsek bu turnuvaya.
Ersan geleceğini açıkladı zaten.
Hidayet uzak dursun ki geleceğini de sanmıyorum.
En sağlam kadro tercihi
PG: Kenan Sipahi-Ender
SG: Sinan-Furkan
SF: Cedi Osman-Emir-Cenk*
PF: Ersan-Barış
C : Enes-Ömer-Furkan