Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.364
- 5
- 288
Beyler itilaf grubunu da yazabilir mi birisi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem,Hedo filan oynamasın artık bi zahmet bitti artık onların devri bildigim kadarıyla zaten son Milli maçlarını oynadılar Milli takımdan emekli oldular ki olması gereken bu.Artık gelecek nesilin tecrubelenmesi lazım bu tür organizasyonlarla.Yoksa kupa falan kazanılmaz boşa geçmiş yetenekler olarak durur öyle.Tam takım gidersek 10 numara gruba düştük,
Bu gruptan şampiyon çıkacak,
Sert bir grup dolayısıyla rakiplere göre çıkan takımlar hazır olacaklar,
Bence ya lider yada 2. çıkarız,
Langford - Ender - Doğuş
Sinan - Langford - Cedi
Hedo - Cenk - Cedi
Ersan - Kerem -Enes
Enes - Ömer - Furkan
Bu rotasyon çok acayip şeyler yapar hatta Şampiyon olabilir, olmalı !
Açık ara Avrupa'nın İspanya ile beraber pota altındaki en iyi rotasyon ve isimlerine sahibiz,
Ersan bu sene Kidd'le beraber skorer oynuna geri dönüyor, özellikle 2. beşe geçtiğinden beri skoru üstleniyor ki sakatlığı atlattıkça daha da durdurulmaz oalcak çok iyi şut sokuyor(Şuan burnu kırıldı Clevland maçında 2-3 güne dönecek)
Enes aslında Avrupa'da arana uzun, hem şutunu geliştirdi hemde post-up'ı çok iyi,
Preldzic'e ihtiyacı yok bu takımın Cedi artık sorumluluk alacak noktada kaldı ki Hedo ve Cenk'te var, Hedo bu sezon az ama yüzdeli atıyor, en azından süre alıyorki kesinlikle oynar,
Sinan takımın dinamosu olacak bu yıl Sinan'ın yılı min. 30 dakika parkede max performans,
Olay tabiki guard'ta bitiyor o yüzden kesinlikle 1-2 oynayabilen biri devşirmeli,
Ben Langford yazdım ama bu isim değişebilir Karşıyaka'dan Dixon, geri dönerse Gordon şimdilik benim adaylarım.
Ergin ATAMAN'ın bir kere şansı yanında olsa da hepsi sağlam izlesek,
Şu rotasyonu Şampiyon yapar en kötü yarı final görür,
İspanya - Türkiye - Fransa tam kadro olmaları durumunda bu üçlüden biri ŞAMPİYON olur.
İlk 3 mü 4 mü çıkıyor?Takım kalitemiz gruptaki takımlardan çok aşagı değil tam kadro olursak Nbaciler gelirse arkadan gelen gençlerin enerjisiyle de çıkarız bu gruptan.Tabi Emir yerine kesinlikle devişrme bi guard lazım Emirin kötü oldugundan degil ama onun yeri doldurulur takımda çok bariz bi guard eksigi var.
Kerem,Hedo filan oynamasın artık bi zahmet bitti artık onların devri bildigim kadarıyla zaten son Milli maçlarını oynadılar Milli takımdan emekli oldular ki olması gereken bu.Artık gelecek nesilin tecrubelenmesi lazım bu tür organizasyonlarla.Yoksa kupa falan kazanılmaz boşa geçmiş yetenekler olarak durur öyle.
X(Ksklı Dixon olabilir)-Ender-Kenan
Sinan-Furkan
Cedi-Cenk
Ersan-Enes
Ömer-Furkan-Oğuz
Uzunlarımız çok iyi kısalar ehh işte Ersan 3 olarakta degerlendirilir çogu zaman böyle bi kadroyla.Güzel şeyler yapabililecek bi kadro tabi bu seneki gelişimlerini iyice görmek lazım bazı oyuncuların Cedi oldu Furkan Euroligde çok önemli süreler aldı Kenan düşüşte geçen seneye göre hatta Okben var o da gayet iyi oynadı geçen ki El maçında.Bu Şampiyona da olmasa bi digeri için çok büyük tecrübe kazanırlar Hedo,Kerem oynayacagına bu çocuklar hata yapsın oynasın daha iyi.
Devşirme Emir olacakmış. Ergin Hoca öyle demiş.
Kurdugum kadroda Uzun rotasyonu şişkin zaten onun nedeni iyi kısalarımızın olmayışı son Dünya Şampiyonasına Sırplarda böyle bi uzun rotasyonuyla gelmişti bazen öyle durumlar oldu ki sırf foul alsın rakibi yıldırsın diye 2-3 dakika oynattı en son Uzununu ve gayet işe yaradı.Kerem bıraktı diye biliyorum Hedo da aynı şekilde bence sorun degil açıkcası belki bu turnuva için sorun ama sonraki turnuvalar için avantaj.Enes'i 5'te tutabilecek oyuncu sınırlıyken, 4 koyup ayağımıza sıkmaya gerek yok, Furkan için daha çok erken, Oğuz'a kesinlikle gerek yok, Enes gibi bitiricin varsa ne işi var rotasyonda ? Kerem onu cebinden çıkarır, şuan bile Kerem ligin en iyi savunmacılarının başında geliyor bence değerlendirilmeli, Hedo'ya gelecek olursak, son turnuvasıda olsa oynatılmalı, topu yere vuracak adam sıkıntısı çekeriz, size sıkıntısı çekeriz, oyun zekası sıkıntısı çekeriz, devreye girer, Cedi zaten takımda olacak ama ne Cedi nede Cenk gerçek bir 3 numara değil, duygusal davranmaya gerek yok Hedo iş yapar.
Kurdugum kadroda Uzun rotasyonu şişkin zaten onun nedeni iyi kısalarımızın olmayışı son Dünya Şampiyonasına Sırplarda böyle bi uzun rotasyonuyla gelmişti bazen öyle durumlar oldu ki sırf foul alsın rakibi yıldırsın diye 2-3 dakika oynattı en son Uzununu ve gayet işe yaradı.Kerem bıraktı diye biliyorum Hedo da aynı şekilde bence sorun degil açıkcası belki bu turnuva için sorun ama sonraki turnuvalar için avantaj.
Furkan bence yaşına göre çok olgun ve direk superstar olacak, o çocugun olmama şansı yok gidip 20 30 sayı atmasını beklemicez tabi bu turnuvada ama sahaya koyacagı enerji bile çok şey katar takıma.Enesi ilk 5 degerlendirmez Hoca ben de öyle görüyorum Ömerle başlar ama önemli süreler alır tabi Eneste.Aslında Cenki bile görmek istemiyorum takımda ama kısa gelmiyor aklıma başka gelenlerde Cenkten iyi degil.Cenki çıkarırım Furkanı çıkarmam misal bu kadrodan.
Bence imkansız bu dediğin .Enes tam bi 5 numara degil zaten bence çogu Nba yorumcusu da aynen öyle diyor bi zayıflamış mı napmış gücü yok 4,5 numara Enes ama 4 için yavaş kalıyor ayakları Enes beklentilerin üzerinde degil zaten hatta çıkamadı hiç oraya 3ten seçildi adam ,seçilmeseydi süreleri çok daha düşerdi ama sabır gösteriliyor yüksek seçildigi için. Post oyununu filan kullanamıyor eskisi gibi mental olarak iyi değil kopuyor oyundan savunması çok eleştiriliyor.Ama son maçlarda sanırım daha iyiye gidiyor izlemedim ama yorumlar o yönde beklentinin üstünde filan oynadıgı yok tamtersi altında seyrediyor tabi adamın saf yetenekleri var ve yaşı daha genç ama 2-3 yıla Nbain en iyi 3 pivotundan biri filan olamaz.Takım birinin üzerine kurulacaksa bu isim açık ara Enes, zaten 2-3 yıla Nba'nin en iyi 3 pivotundan biri olacak, Ömer sadece savunma kısmında var, Gençlere önem vermek farklı bir şeydir ihtiyaç farklı bir olgudur, bu seneki kadroya gençleri alırdı koç eyvallah derdim, beklenti zaten belli ama şu oluşumda Şampiyonluk adayısan 2. plana atacaksın ki ATAMAN ne zaman genç bir yetenek çıkarmış parlatmış ? ATAMAN iyi oyuncular yada yıldızı sönen oyuncuları kullanma da üstün bir koçtur, Furkan işi yalan olur, illa genç istiyorsan zaten Cedi ve Enes takımda olacak.
Enes'i kaç yaşında sanıyorsun ki ? Bu adam bu yaşta, gerçekten beklentilerin üzerinde ve turnuva onun turnuvası olacak, 4'te Ersan gibi oyuncun varken gerek yok.
Bence imkansız bu dediğin .Enes tam bi 5 numara degil zaten bence çogu Nba yorumcusu da aynen öyle diyor bi zayıflamış mı napmış gücü yok 4,5 numara Enes ama 4 için yavaş kalıyor ayakları Enes beklentilerin üzerinde degil zaten hatta çıkamadı hiç oraya 3ten seçildi adam ,seçilmeseydi süreleri çok daha düşerdi ama sabır gösteriliyor yüksek seçildigi için. Post oyununu filan kullanamıyor eskisi gibi mental olarak iyi değil kopuyor oyundan savunması çok eleştiriliyor.Ama son maçlarda sanırım daha iyiye gidiyor izlemedim ama yorumlar o yönde beklentinin üstünde filan oynadıgı yok tamtersi altında seyrediyor tabi adamın saf yetenekleri var ve yaşı daha genç ama 2-3 yıla Nbain en iyi 3 pivotundan biri filan olamaz.
Genç dedim zatenEnes kaç yaşında ?![]()
Bu adam prof sadece NBA'de oynadı 2-3 yıla bekle gör ne konuma geliyor, Enes'i çok hafife alıyonuz, adam daha yeni basketbol oynamaya basladı, bekleyip görelim bakalım nasıl birşey çıkıcak, herkez gibi hazır gitmedi, oraya yada ncaa'de oynayıpta da gitmedi, zamanla daha iyi oluyor, her geçen gün yeni bir şey ekliyor.
Genç dedim zatenEnesi hafife almıyorum saf yetenek çok dominant bi basketçi ama bazı özellikleri gelişecegini geri gider gibi oldu ama toparlar tabi ben zaten yetenegine filan laf söylemedim biraz mental,zeka yönünden sorunları var gibi hem sahada hem saha dışında belli oluyor bu sorunları.Yoksa en kariyerli Türk Basketbolucusu olmaya aday.
Bi iki maçını izledim bu sezon başlarında Detroit maçıydı hatta biri post oyunu filan oynayamaz hale gelmişti itemiyordu pivotları savunmada berbattı bi de acemi duruyordu parkede.Çok istiyor topu hırslı filan ama belki çok aşırı hırslanmadan saçmalıyordu.Belki kötü maçlarına denk gelmişimdir.Ümidimiz var tabi hala yerlerde sürünüyor bitik filan demiyorum ama öyle uçmuş 2-3 sene içerisinde Nbade en iyi 3 pivottan biri olur lafı çok iddalı şuanki durumunda.Geri gider gibi mi ? Ne alaka tam tersine daha yeni gelişiyor, geri gidiş değil paso gelişim var, yoksa başka birinden mi bahsediyoruz, adam zaten prof anlamında 2 yıldır, basket oynuyor ve geçen seneye göre çok aşama kaydetmiş durumda, üstelik hem fizik hem de yetenek var gelişime açık 3-5 oyuncudan biri.