Olumlu Düşünelim

Öner Güzel

Kırmızı Üye
En azından oyuncularımızdan kayıp vermedik diyelim, kendimizi avutalım. Mancini'nin Drogba'yı oyundan alıp, yaşanması muhtemel Drogba krizinin fitilini ateşlemesi, şüphesiz hepimizi mutlu etti. Drogba, büyük oyuncu. Takımın menfaati için, kendi egosundan, daha doğru bir tabirle kendi menfaatinden taviz vermesi gerekiyor. Bunu, kendisi de biliyor ki yıllarca en üst seviyede kalmış, efsane olmuş.

Yarınki gazete manşetlerini tahmin edebiliyorum. "Arenasaray"... Deplasmanda Kayserispor, Arena'da Münih oluyoruz. Nedeni mi? Arena'da her maç efsanevi performans gösteren futbolcularımız, deplasmanda bu performanslarının yarısını sergileyemiyor. Buna en iyi örnek Eboue'ydi, şimdi rahatlıkla söyleyebiliriz ki; saz arkadaşı Drogba'da bu kabileye dahil oldu.

Antalya'ya karşı bir şanssızlığımız var, diyelim. Melo ve Selçuk, sarı kart korkusundan beklenilen performansı veremediler, diyelim. Kaç maçtır saçma gol yemiyorduk; bugün bu seriyi bozduk, bir seri daha yapalım, diyelim. Mancini, Sabri'nin kanattaki kabul edilemeyecek performansı ve orta denemelerine bir önlem alacak, diyelim. Haftaya ilk 4 hafta şampiyonlarını yenip, bir diğer rakibin puan kaybetmesini bekleyelim, diyelim. Moralimiz yerine gelsin. Buna ihtiyacımız var, 2. golü attıktan sonra yapmaya çalıştığımız baskının en büyük nedenidir. 10 dakika daha uzatsalar, bu maçı alacağımızdan kimin şüphesi vardı ki?

Galatasaray, Beşiktaş'ı yener; Fenerbahçe' de deplasmanda Elazığ ile berabere kalır diye iyimser bir tahminde bulunalım. Drogba'yı deplasmanlara götürmeyelim. Melo'nun iyi oynadığı her maçı kazandığımızı farkedip, planlarımızı ona göre yapalım. Önemli olan ocakta, şubatta ya da martta sevinmek değil; mayısta sevinmek.

smile.jpg

Bu hikaye polyanna'ya çok benziyor. Ama haklısın pozitif kalmak zorundayız.

Beşiktaş 1 lira harcadı, biz 10 lira ve adamlar bizim önümüzde. Daha kötü ne olabilir?

o kadar transfer yapıp 11 de sürekli sabri Ceyhun burak gibi çapsız adamların oynaması takıma olan inancımı baltalıyor..

sabri Ceyhun burak çok formdaymış...mış mış mış..

hikaye..

her tarafları form olsa ne yazar..2 hareketlerinden 1 i mutlaka falso..

mancini de hayal kırıklığı..

30 kişiden sabriyi kesecek oyuncuyu çıkaramıyorsan bırak git hoca..

Beşiktaş 1 lira harcadı, biz 10 lira ve adamlar bizim önümüzde. Daha kötü ne olabilir?

nasil gectiler önümüze onu da anlat!

biz kaybettigimiz maci tekrarlayalim kazanana kadar suan puan kaybetmeden lider olurduk

veya dün bursanin 2 penaltisi verilseydi kargalar nah önümüzde olurlardi

adalet yok adalet

allah askina suan ki puan durumuna bak

saibeli degilse allah belami versin

beyler sorun belli.

deplasmandaki taraftarlarımız stadları arenaya çevirip coşturmalı adamları.

yoksa deplasmanlar zor.

beyler sorun belli.

deplasmandaki taraftarlarımız stadları arenaya çevirip coşturmalı adamları.

yoksa deplasmanlar zor.

Taraftardan çok oyunculara ve teknik ekibe düşüyor, bunu da zamanla aşacağımızı düşünüyorum. 11 deplasmanda 3 galibiyet, kabul edilemez. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız.

Utanıyorum valla ben şu anki halimizden. Bu kadar parayı neden harcadık?

Mali durumumuz musaitki aliyoruz.

Besiktas diye bir sehir efsanesi tutturdunuz gidiyorsunuz. Bunlari ligin basinda 3. Hafta sampiyon ilan ettiniz gorduk sonra balonu.

Anlamamakta israr ettigin konulardan biri biz 3 kulvarda oynuyoruz diger iki takim tek kulvarda. Biz TK'de final, CL Chelsea'ye elenirsek minimum 27 Mac oynuyoruz rakiplerimiz ise 17. Hazirlik maclari ile 29. Chelseayi gecersek 31. Anladinmi simdi?

Ayrica bundan onceki hocamizin izledigi kotu transfer politikasi yuzunden takimin yas ortalamasi 29.8'I buluyordu elde Turk olmadigi icin sezon basi 18i zor tamamliyorduk.

Senin anlamani beklemiyorum ama Mancini gunu degil gelecegi kurtarmaya calisiyor

Fenerbahce seneye 31 yas ortalamasi olacak. Iple cekiyorum onumuzdeki seneyi!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

o değilde hala, sadece puan kaybedince ortaya çıkıp çok para harcadık bilmem ne diye zırlayan skor taraftarı trolleri kaale alıp cevap veren var ilginç artı şu anda daha 23 hafta var fark 6 puan kaybedilmiş bişey yok ağlaya ağlaya harap oldunuz

Ben sonuca sasirmadim normal beraberlik.TT Arena takimi olduk deplasmanda birşey yapamiyoruz.

Bu kadar ruhsuz oyuncular topluluğundan hiç bir umudum yok adamı sinir hastası ederler.

nasil gectiler önümüze onu da anlat!

biz kaybettigimiz maci tekrarlayalim kazanana kadar suan puan kaybetmeden lider olurduk

veya dün bursanin 2 penaltisi verilseydi kargalar nah önümüzde olurlardi

adalet yok adalet

allah askina suan ki puan durumuna bak

saibeli degilse allah belami versin

Kaybettiğimiz maçı tekrarlayalım kazanana kadar...diye bir şey yok. Kasımpaşa maçında Donk'un yaptığı hareket yüzünden tekrarlandı o maç ki

%100 doğru karardı. Düşün top 18'in içinde Drogba'nın ayağında, rakip defans topun üzerine başka bir top atıp Drogba'nın vurmasına engel

oluyor!!! Yer yerinden oynardı çok net. O yüzden o maçın hakkı kesinlikle tekrardı. Adil bir karar. Kasımpaşa adam gibi oynasaydı da 45 dakika 10

kişi oynayan Beşiktaş'a gol atabilseydi...

Kaybettiğimiz maçı tekrarlayalım kazanana kadar...diye bir şey yok. Kasımpaşa maçında Donk'un yaptığı hareket yüzünden tekrarlandı o maç ki

%100 doğru karardı. Düşün top 18'in içinde Drogba'nın ayağında, rakip defans topun üzerine başka bir top atıp Drogba'nın vurmasına engel

oluyor!!! Yer yerinden oynardı çok net. O yüzden o maçın hakkı kesinlikle tekrardı. Adil bir karar. Kasımpaşa adam gibi oynasaydı da 45 dakika 10

kişi oynayan Beşiktaş'a gol atabilseydi...

Peki mhk neden kural hatasi yok dedi?

Mac neden donk'un o hamleyi yaptigi dakikadan itibaren devam etmedi?

Yanilmiyorsan bjk 2-1 geride ve 10 kisiyle sahadaydi

Haksizlik degil mi bu???

Haksizligin babasi hatta

Bu kadar saibe olan bir ligte sampiyonluk icin mucadele etmemiz bile mucize

Ilk 4-5 haftayi hatirlayin feneve hakem hatalari ile paso mac kazandirdilar zar zor

deplasmanda yokuz gittikce stres artıyor hakemler fenerbahceye yardım ediyor ş.liginde kotu maglubiyet çok sarsar inşallah hepsini çeviririz :)

Herşeyi geçtim de Melo'nun Fener maçında kaçırdığı penaltıyı çok ararız diyordum o haklı çıkaracak.. Fark 6 1 maç fener kaybetse biz de sahamızda yensek en az 3 fark yapmamız gerekiyor öne geçmek için...İnşallah o durumlara gerek kalmaz.. Olumsuz olacak bir durum yok dün 10 kişiyle mücadele etmemizin zararını gördük..Drogba Chelsea ve Bjk maçlarında son şanslarını kullanıp kesik yemeli..

Geri
Üst Alt