Olumlu Düşünelim

bütün oyuncularımız hemen hemen hepsi,Telekomda seyirciye şirin gözükmek için,seyirci gazıyla çok hırslılarmış gibi gözüküp göz boyuyorlar,tamamen gazla oynayan bir takımız seyircinin olmadığı maçlarda ortada takım diye bir şey yok.....

Deplasmanlarda daha cok genclere yer vermemiz lazim diye düsünüyorum. Örnegin dün bir Drogba yerine Hajrovic saha'da olsa farkli olabilirdi diye düsünüyorum.

Ama gercekten ... artik taraftar olarak deplasman'daki laubali perfomans'a bir tepki göstermemiz gerekiyor. Bu hepsi icin gecerli. 90dk yatiyorlar, sonra sikisinca son dk'larda biraz pres yapmaya calisiyorlar. Olacak is degil. Hemde tam Fener'i yakalamisken yine birakmalari yok mu ....

o kadar transfer yapıp 11 de sürekli sabri Ceyhun burak gibi çapsız adamların oynaması takıma olan inancımı baltalıyor..

sabri Ceyhun burak çok formdaymış...mış mış mış..

hikaye..

her tarafları form olsa ne yazar..2 hareketlerinden 1 i mutlaka falso..

mancini de hayal kırıklığı..

30 kişiden sabriyi kesecek oyuncuyu çıkaramıyorsan bırak git hoca..

Kardesim olayi cok özet ve net yorumlamissin.

Galatasarayda sanki kazanma arzuzsu yok gibi.

Son 5-10 dakika nasil asildilar.

Isteseler nasilda rakibi boyguyorlar.

Ama yok yok yok. Size herzaman, 50 bin taraftari nerden bulacagiz.

Bir Kamyon futbolcu aldik. Yine sabri yine sabri. Ceyhunu da hic ama hic begenmiyorum.

Yeter hoca !!!

Ama bir gercekte var ki daha bir sürü mac varr...

Bu takimin motivasyonu özellikle deplasmanlarda yükselmesi lazim !!!

Allah aşkına biri bana çıkıp söylesin. Galatasaray ne zaman kolay olanı yaptı ? Geçen sene Galatasarayın o CL grubundan çıkacağını kim tahmin ediyordu o maçlardan sonra ? Schalke ile oynanan ilk maçtan sonra deplasmanda Schalkeyi yenebileceğimizi kim gerçekten düşündü? Veya Rmadrid maçında 3 gol atıp turu düşüneceğimize kim inanmıştı? Bu sene Juventusu maç ertelendikten önce veya sonra yeneceğimiz hatta o gruptan çıkabileceğimizi kim düşündü gerçekten? Bu sene fark 10 olduktan sonra ligin bitmesine 12-13 maç kala farkı 6 ya (3) indireceğimizi kim düşünmüştü? Gerçekçi olalım hiç kimse düşünmemişti. Galatasaray her zaman işini zora sokan taraf olmuştur. Her zaman işi sonlara bırakmıştır. Bu takımı tutup bunu halâ fark edemediniz mi? Matematiksel olarak şansımız bitmediği sürece ben şampiyonluğa inanırım arkadaş.

olumlu düsünmek zor bu ülke futbolunda yaptiklari sIke icin ceza yemeyen kulübler var burda.

2 sene sok altindaydilar gibi, simdi cezayi yemedikten sonra eski aliskanliklarina dönmüsler gibi.

hele birde ceza yemis baskanlari var tvnin önünde herese meydan okuyor ne bekliyorsun sen?

burda futboldan baska hersey oynaniyor !

Beşiktaş önümüzdeciler türemiş şimdi de.

Onlar birinci devre bizim maça kadar yine ortalardaydı zaten ben anlamıyorum sürekli umutsuz insanları acaba hayattan beklentileri ne sürekli olumsuz olmaları psikolojik sorunlar doğurmuyor mu benim kardeşim de böyle

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt