Olympique Lyon, Wilfried Zaha'yı Kiraladığını Açıkladı

Şimdi ayda bir bizi gömen açıklamalar yapar bu görürsünüz. Gol falan atıp maç sonu röportajda yeniden doğdum futbol bilmeyen bir adam tarafından yedek birakilmak komikti, lyonda mutluyum çünkü burada futbolu bilenler yönetiyor falan der

Şimdi ayda bir bizi gömen açıklamalar yapar bu görürsünüz. Gol falan atıp maç sonu röportajda yeniden doğdum futbol bilmeyen bir adam tarafından yedek birakilmak komikti, lyonda mutluyum çünkü burada futbolu bilenler yönetiyor falan der

Sonra sezon sonu adamlar, maasin cok yüksek hadi güle güle degerler... Vergiye o kadar takan herif bence fazla indirim falan yapmaya sicak bakmaz. Isterse orda baya mutlu olsun. Herif sonucta belki bir kac yüz bin icin hayatinin büyük kismini gecirdigi yere bile dönmeye sicak bakmadi.

Bizde oynamadigina göre sponnsorlardan aldığı para olan 3 milyonu nah çekerek vermezler gibi.
Marka parası olarak veriliyorsa bu para hangi kulübün formasını giyerse o zaman alması lazım. Lyon forması giyip Galatasaray reklamı yapamayacağına göre sözlesmede bir acık bulup buna saplarlar umarım.

Maaşını kim ödüyor?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lyonun en rezil zamaninda gidiyor saka gibi bir transfer. 3 milyon euro ne zahanin maasinin ucte biridir. Bizde aldigi maasi almasi icin lyonun bir yilligina 15 milyon filan vermesi lazim

Fbliler 3 ay bunu bekledi ve bi anda biz aldık

Tarihin en iyi çalımı olmuştu

Fbnib bi space i var inanılmaz komediydi,ağlayacaktı koskoca adamlar nerdeyse,birbirlerini teselli ediyolardı

Ve biz bu adamı hiç kullanamadık

Onunda kabahati var ama asıl suçlu belli

Yüzündeki şu mahcubiyete bakın

Üzüldüm lan

IMG_20240831_011735.jpg

Zaha konusu umarım şöyledir. Biz imza ücretini ödemeye devam ederiz ama 3 milyon euro da kira ücreti alırız. Kapta görünen 4 milyon civarı maaşını da lyon üstlenmiştir. Kar ettiğimizi sanmıyorum ama zarar etmemişizdir bu şekilde umarım.

Gelmene karşıydım, gönderilmene de karşı değildim ama sana yapılan mobbingi, seri gol attığın maçlardan sonra kesilmeni, sezon başı tüm hazırlık maçlarında 11 başlamana rağmen ilk resmi maçta dalga geçilir gibi son dakikalarda oyuna alınmanı unutmayacağım.

Belki farklı bir evrende her şey bambaşka olurdu. Bence kendisine en uygun kulübe gitti. Sorun Zaha’da mı, hocada mı çıkacak

Okanla kerem bu fotografa bakıp hallenebilirler artık. Amaçlarına ulaştılar nasıl olsa

Hem kulup adina hem de zaha adina hayirlisi olsun

Yolu acik olsun

Oyuncularla güzel sekilde ayrilmayi ögrenmeliyiz yoksa gelecekte bu tarz oyunculari getiremeyecek duruma geliriz

Geri
Üst Alt