Omar Elabdellaoui Bireysel Çalışmalara Başladı

1 senelik maasini verip yollayin. Cok kotu bir futbolcu. Yedlin le bunu bulanla da iliskinizi kesin.

Sakatligindan once de gs seviyesinde bir performansini izlemedik. Yedlin ve Omar gonderilmeli, Hysaj + genc yerli sag bekle devam edilmeli.

Malul kontenjanı mı açtık? Sağ bekten malulen emekli maaşı da bağlasınlar.

Omar 'ın dönmüş olması güzel, artık yapılacak şey 2 sağ bekimizden birisiyle vedalaşıp sağlam bir takviye yapmak gerekiyor

sen elinde havai fişek patlat kendini yarala sonra savaşta gazi olmuş gibi itibar gör, olacak iş değil. bu adam 2.5 milyon euro maaş alıyor, başka takım olsa bu amatör davranışından ötürü sözleşmesini fesh ederdi ama biz saçıyoruz paraları. bir daha profesyonel futbol oynaması çok zor olan adama 2.5 milyon euro verip tek gözüyle antrenman yaptırıyoruz.

Sala ölünce Cardiff bonservisi ödemek istememişti..

sen elinde havai fişek patlat kendini yarala sonra savaşta gazi olmuş gibi itibar gör, olacak iş değil. bu adam 2.5 milyon euro maaş alıyor, başka takım olsa bu amatör davranışından ötürü sözleşmesini fesh ederdi ama biz saçıyoruz paraları. bir daha profesyonel futbol oynaması çok zor olan adama 2.5 milyon euro verip tek gözüyle antrenman yaptırıyoruz.
sen bu ülke için çok şey yaptın Omar

Geçmiş olsun. Büyük ihtimalle Olympiacos’a karşı oynayacağı 5 dk için antrenman yapıyor. Daha sonrasında tedavisine devam edilir.

Bundan hayır gelmez ztn cok yeterli bi oyuncu degildi yattıgı yerden bi ton para alcak

Ne kadar hümanist olmasa da ben bu olayın ertesinde Omar ile sözleşmenin feshedilmesi gerektiği düşüncesinde idim.Hala da aynı şeyi savunuyorum.Profesyonel bir iş yapıyoruz.

haci sal bizi
bosuna sana oynarken küfretmek istemiyoruz

Bunu göndermeden bana profesyonellikten bahsetmesinler. Kendi mallığı yüzünden bir sene oynamadan maaş aldı bu sezon da anca mart ayı gibi (o da belki) oynar diyorlar. 1 sene daha maaş mı verecekler şimdi?

Daha 2 yıl sözleşmesi var. Bir daha futbola dönebileceğini zannetmiyorum. Bizimkilerin bu adamla bir orta yol bulup sözleşmesini feshetmesi lazım. Yanaşmazsa da fifalık olalım, her şekilde haklı olan biz oluruz. Zaten ahım şahım bir futbolcu da değildi.

Uygun bir biçimde yollar ayrılmalı

Omar imza parası aldi, 1 sene parasını aldi. Profesyonel olmayan bir durumdan dolayı böyle bir durum yaşadı. Sözleşme feshetsen bile fifa da haklı çıkarsın. Hadi yine insanlık diyelim bari son sene sözleşmesinden çıksın artık. Omarin kendi isteği ile parasını bırakacağını zannetmiyorum, Mustafa cengiz o yönde bir açıklama yapsa da bana inandırıcı gelmiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt