Omar Elabdellaoui, Bu Sezonki Ücretinin Tamamını İstiyor

Yalan olduğuna inanmak istiyorum da kulübün içinden muhabirin haberi. Doğru sanırım.

Çok saçma bir dönemdi. Galatasarayin yaptığı insancıl davranıştan dolayı gurur duyuyorum ama durumun bu seviyeye gelmesi cidden saçmalık. UEFA kadrosunda hastalanan futbolcumuz için bu kadar yardımcı olmamıştık zamaninda.. buna rağmen karşılığı bu ise, bundan sonra futbolculara atlara uygulanan tarife uygulanabilir

Acaba Terimin de sucu varmi bu olaydi bilmek gerek, hani yönetim o zaman fesih edek derkene belki Terim böyle vefasizlik olmaz kalsin demis olabilirmi?

yalansa eğer bu bir an evvel yalanlanması, doğruysa da yapılan büyük ayıp.

Ayıbın 1000 çeşidi var bunlarda her çeşidi mevcut.

Birde bunu abd ye falan göndermiştik sanırım tedavisi için.

Doğru değildir diye umuyorum ama bir yanım öyle değil o işler diyor

bizim taraftardaki polyanna bakış açısına hayranım öz kardeşleri olsa bukadar savunulurmuydu acaba bu arap

Dün dediğim gibi vefa, ruh, evlat vb söylemlerin futbolda yeri yok. Galatasaray çok vefalı Galatasaray evladına sahip çıktı gibi söylemlerle bi yere varamayız. Adam profesyonel bak parasını istiyor.
Sen de profesyonel kulüp ol baktın oynamayacak feshet. 1 yıl adamın parasını ödedik demenle ancak bazı çevrelerden alkış alırsın o alkış da bi yerinde patlar.

nankör kelimesine farklı bi anlam kazandırmış

Yaptırılan özel gözlüklerin ve abd’deki doktor tedavisinin parasını kesin kalan parasını verin nereye gidiyorsa gitsin bu karaktersiz herif.

Haber yalan olsa adami simdiye para vermeden coktan yollamistik bence. Fedakarlik yerine nankörlük yapiyor o zaman.

Kulupler profesyonel olmali. Duygusal karar alamazsın. Adam işine yaramıyorsa ve fesih hakkin varsa feshedeceksin. Öyle olmuş boyle olmus yok. Bu adamların şirketinde çalışıp iki gün işe gitmesen kovarlar ama milyon euroluk oyunculara kiyamazlar. Gerizekalilik.

Açıkcası adamın pek bir sucu yok, transferin kapanmasına 2-3 gün kala müthiş planlamayla adama seni istemiyoruz dersen, o da senelik ücretini ister. Yaşadığı talihsiz olayla bunun ne ilgisi var, bunu Omar'ın olay günü sözleşme feshinin yapılması gerektiğini düşünen biri olarak söylüyorum.

Geri
Üst Alt