Omar Elabdellaoui, Bu Sezonki Ücretinin Tamamını İstiyor

Olayın FT ile ilgisi yok burada. Mustafa Cengiz'i severim, onun açıklamaları böyleydi:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Omar Elabdellaoui için, "Bizim 17 yabancı futbolcumuz var. Omar'ı askıya aldık. Bize laf atıyorlar, 100 bin euroluk diyorlar. Bana göre kaç yüz bin euroluk futbolcu. Nereden çıkarıyorsun, hangi mezata koydun, hangi köle pazarında satıyorsun? Omar hazırdı, maaşının 1 milyon eurosunu ertelerdik. Çocuk hazırdı buna. Nasıl biz Emre Akbaba sakatken tam maaş ödedik. Sevgili Muslera sakatken tam ödüyorduk, Omar'a da ödeyeceğiz. Sakat adama teklif bile etmedik. Utandık. O hazır olduğu halde bile. Kendimizden utandık. Galatasaray'da, Türk kültüründen geleneğinde bu yok." demişti.

Açıkçası transfer döneminin başında bu kararı alsak satışı yapılabilirdi.

Ama Boey gidecek, kadro dışı derken 11'e dönüp 3. alternatif haline gelince ıskartaya çıktı Omar.

İşin duygusal boyutunu bir kenara bırakırsak, işten çıkartılmak istesek hepimiz tazminatımızı talep ederiz.

Kulübün gözünü düzeltmek için harcadığı para ve iş gücü kaybımız vs biz de haklıyız tek taraflı fesih için ama FIFA bu konuda asla bizim yanımızda olmaz hele ki o zaman değil şimdi yileştikten sonra fesih ediyorsak.

Zaten böyle bir arenada duygusal olmak saçma kaç tanesi duygusal olduğu için bize gelmiş kaç tanesi para için gelmiş o zaman ona göre davranılmalı idi bu saatten sonra haklı fesih filan da yalan olur madem öyleydi niye oynattın derler adama

Gerçek olduğuna hiç inanmıyorum.
Gerçekse ayıp etmiş, asparagas haberse haberi çıkaran ayıp etmiş.

Galatasaray yapması gerekeni o zaman yapmıştı. Kaza da olsa sokağa atamazdık oyuncuyu. Fakat Omar'ın da böyle talepler ile bize gelmemesi lazım.

Ne bekliyordunuz ki?

Adamın hayatı boyunca muhtemelen kazanacağı son büyük para. Hayatta bırakmaz.

ilk duydugumda inanmamıştım yapmaz dedim ama harbiden yapmış heralde vay arkadaş inanılmaz ya ne desem boş

Belki doğru değildir şimdi durduk yerde sövmeyelim adama.

kurnaz şerro biliyor bu halde ortada kalırım diye bütün yıllığım nasıl çıkar diyordur. Ulan seneye napcan boşa çıkınca aç kalcan o zaman görüşürüz

futbolcu olarak kazanacağı son para olma ihtimali yüksek olduğundan haber doğru olabilir

Geri
Üst Alt