- 23 Aralık 2008
- 59.889
- 57.377
- 4.858
bravo dostum.bu adam marianodan daha mı iyi ?
daha mı ucuz ?
daha mı fit ?
bende bu soruları sormak için girmiştim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravo dostum.bu adam marianodan daha mı iyi ?
daha mı ucuz ?
daha mı fit ?
İsmi ben topçuyum diyo zaten izlemeye gerenk yokİzlemedim ama iyi topcu bence renkdaş.
dogruSuanki bilgi sadece 4 yas genc oldugu
saracchi'nin sağ bek versiyonu, orta saha sağda da oynayabiliyor, 28 yaşında bedelsiz alınırsa büyük iş yapılmış olur sağ kanatta gözlerimizin pası silinsin en az bir 5 yıl sağ bek aramayız.
Daha fit , daha (bakacağız)ucuz ama fitlikte marianoyu takar pervane yaparbu adam marianodan daha mı iyi ?
daha mı ucuz ?
daha mı fit ?
yani mariano'nun yarattıgı oyun aklının ferahlıgını saglayabilcek bir bey mi?Daha fit , daha (bakacağız)ucuz ama fitlikte marianoyu takar pervane yapar
Marianonun genç hali 20 mden başlıyoryani mariano'nun yarattıgı oyun aklının ferahlıgını saglayabilcek bir bey mi?
Mariano ile aralarında 6 yaş var renktaş bizim Mariano garip dede oldu yavSuanki bilgi sadece 4 yas genc oldugu
bunu mu sordum ya ben sana ? orda marianun genci kaçtan başlıyo diye bir soru mu var ?Marianonun genç hali 20 mden başlıyor
Bize düşmez yani mariano gibisi daha onu demeye çalışıyorumbunu mu sordum ya ben sana ? orda marianun genci kaçtan başlıyo diye bir soru mu var ?
neden sorumu ısrarla cevaplamıyorsun yaBize düşmez yani mariano gibisi daha onu demeye çalışıyorum
Aga daha ne diyeyim mariano gibisi düşmez diyorum işte abdullah falan kalite olarak yarısı eder marianonunneden sorumu ısrarla cevaplamıyorsun ya
Ben bunu 29, Mariyi 33 saniyordumMariano ile aralarında 6 yaş var renktaş bizim Mariano garip dede oldu yav
Ben bunu 29, Mariyi 33 saniyordum