Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basit bir şey olmadığı net resmi açıklama içinde rapor ve sonuçlar bekleniyordur. Sonuçta sonuçlar falan belli olmadan bir şey açıklayamazsın ki belki ameliyatlık bir şey belki ucuz atlatılmış bir şey o yüzden sonuçlar ve rapor bekleniyordur.

Omar değil sakal tıraşı olsu son antrenman fotoğraflarına bakın ve buna o kadar süre içinde bu kadar sakal çıkamaz

.

ALLAH şifa versin. Biran önce sağlığına kavuşur İNŞALLAH.
[/QUOTE]
Ee Omar bu :(((((

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim için Galatasarayım galibiyeti şampiyonluğu çok fazla şeyden önemliydi.Taki bazı renktaşlarım hatırlar vestel manisa maçında bir futbolcuları bayılmıştı.Allahım dedim inşallah iyileşir ya yeterki maçı ligi şampiyonluğu kaybedeim o futbolcu iyileşsin dedim.O gün kesin anladım ki insan hayatı kim olursa olsun hiçbir başarıdan hiçbir şampiyopnluktan hatta hiçbir galibiytetten önemli değidir.

benim için Galatasarayım galibiyeti şampiyonluğu çok fazla şeyden önemliydi.Taki bazı renktaşlarım hatırlar vestel manisa maçında bir futbolcuları bayılmıştı.Allahım dedim inşallah iyileşir ya yeterki maçı ligi şampiyonluğu kaybedeim o futbolcu iyileşsin dedim.O gün kesin anladım ki insan hayatı kim olursa olsun hiçbir başarıdan hiçbir şampiyopnluktan hatta hiçbir galibiytetten önemli değidir.
Meduna idi sanırım.

Gözüme kıl kaçsa bile fena acıtıyor , Omarın halini düşünemiyorum rabbim acil şifa versin

thumbs_b_c_d91ff5dd24af84c8a98eccff5f59bde7.jpg

dişleri benziyor gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt