Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sonra konuşulacak şeyler ama Haber 365 fener muhabirinde gördüm ben ilk o fotoyu. Daha sonra sildi. Norveç Federasyonu Omar’ın Covid sonucunu açıklayan kişiye ne yaptığını biliyoruz. Eğer Fotoğraf gerçekse sızdıran kişi ile gereken yapılır umarım

Malum fotoğrafı Google görsellerden aratınca maalesef eski ve benzer bir görüntü çıkmıyor. Büyük ihtimalle Omar'ın fotoğrafı o. Çok da benziyor...

Çok kötü...

Allah şifa versin.

O fotoğraf gerçek ya da değildir, yaşadığı olayla daha azıyla atlatması zor zaten. Ama kulüpler Covidli oyuncuların adını bile paylaşmazken bu fotoğrafın sosyal medyaya meze yapılması şerefsizliğin dik alasıdır. Hayati tehlikesi olmaması çok sevindirici, futbol oynamayı filan geçtim inşallah hayatını normal şekilde idame ettirecek bir sağlık sorunuyla da başbaşa kalmaz.

bu havafişek denen rezilligi bu hükümet güya yasaklamıstı ama birileri fena nemalandıgı icin tabiki yasaklanmadı aynen devam ediyor satışlar

Keşke hiç sızdırılmasaydı o fotoğraf maalesef doğru gibi görünüyor. Allah yardımcın olsun Omar :(

Hepinizin saçma sapan kazaları vardır. Garip, tehlikeli eğlenceleri. Olmuştur. Omar da asla böyle bir kaza olsun istemezdi. Fakat bu da havai fişek kardeşim. Bomba gibi bir şey. Patlatmak için bile özel izin alınıyor... Patlayıcı madde zaten.

Ulan sokacam ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt