Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben böyle sansin...umarim omar'da kalici bisey cikmaz ve bir an önce eski saglina geri döner

aginizi hayirli acin renkdaslar...

Adamın başına bu denli büyük bir kaza gelmişken Ambulans'ta sağlık görevlisi veya başka bir görevle bulunup bir insan canıyla cebelleşirken o durumdaki fotoğrafını kendisi ve ailesinin izni olmadan sosyal medyaya sızdıran karaktersiz ...

İnsan değil, insan olan bunu yapmaz umarım hakkında işlem yapılır cezasını çeker

o fotoları bilerek cekiyorlar ilk andan cekilen fotolara ajanslar ciddi paralar veriyorlar yani amac takipci kasmak degil

Sakal bıyık,kulak yapısı,takım elbiseli olması derken bende omara benzettim malesef

Sağ gözü diğerine göre daha iyi duruyo ama sol gözü çok kötü olmuş resimdeki oysa,bir şekilde tedavi edilip eski sağlığına kavuşur inş ama tamamen görmemektense görme kaybıyla atlatır umarım en kötü

Sağlıkçı arkadaşıma sordum.Fotoğrafı hastanın durumunu acilde bekleyen doktorlara gönderip durumun ciddiyetini ve gerekli hazırlıkların yapılması için çekebilirler dedi.Çektin neden servis ediyorsun karaktersiz herif.

Birisi bir fotoğraf paylaşıyor herkes aynı fotoğrafa rt atıyor veya onlar da paylaşıyor
Bu yapılan saygısızlık bence

Adamın hem durumunu merak ediyosunuz hem fotoyu atana kiziyosunuz fotonun derdine yakınları düşsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt