Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip taraftarlarin sacma sapan duyar kasmasindan da nefret ediyorum.. adam yazmış ki "bizim futbolcumuz olmasa da çok üzüldüm" ulan hiyaragasi fanatiklik gözünü kör etmiş çok müthiş birşey yapmış gibi duyar kasiyor.. insan bu insan zaten üzülmen gerekir diğer türlüsü anormal olur..

Nedir arkadaşlar Omar da son durum yeni gördüm inşallah bir an önce atlatır futbol önemli değil canına bir zarar gelmesin gözler en önemli organ görme yetisi tamamen yerine gelir umarım

foto o kadar da görsel paylaşmayınız seviyesinde değil

suratında biraz kan var sadece

Bizim sağbek mevkisi lanetli, Sabri'nin laneti, bırakmadı bizidurak filmi gibi, gelenin akrabaları ölüyor, eşi boşanıyor, şimdi de bu

Yok abi akıl yok ya

Diyorum tabii ki insan sagligi en onemli sey. Gerisi fasa fiso.

Ama biz de kulup yonetimi olarak bu olaylar karsisinda bi bayern munich , borussia nasil davraniyorsa oyle davramaliyiz.

Yoksa bu sacmaliklarin onunu kesemeyiz. Futbolculara buranin dingonun ahiri olmadigi mesaji net verilmeli.

Kaza ayri sey, sorumsuzluk ayri sey.

Gece yarısı Omar Elabdellaoui, göz bölgesinden yıkama operasyonu geçirdi fakat göz çevresinde fazla ödem olduğundan dolayı doktorlar müdahale için ödemin inmesini bekliyor. (TRT Spor)

Inşallah öyledir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt