Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Down sendromlu çocukları var diyerek bu hataya karşı vicdanlı olamayız.
Evet geçmiş olsun çok üzüldük. Ama ortada büyük sorumsuzluk var. Başka eğlenme aracı yok mu? 29 yaşındaki bir adam bunu yapar mı hakikaten ilginç.
Sağlık ihtiyaçları karşılanıp fesih hakkı varsa kullanılmalı.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet geçmiş olsun çok üzüldük. Ama ortada büyük sorumsuzluk var. Başka eğlenme aracı yok mu? 29 yaşındaki bir adam bunu yapar mı hakikaten ilginç.

Kimsenin sizden farklı düşündüğünü sanmıyorum ama insanlar gerçekten üzüldü.

Tek temenni edeceğim şey olabilecek en sağlıklı şekilde hastaneden çıkması , futbol , sözleşme vs sonra konusulur.

Ben kucucuk kız kaciran ile koca evi yakiyordum ki balkon kapisi bildigin alev alev yaniyordu, Allah bilir havai fisek ne kadar kuvvetlidir. Nasil bu kadar risk almis? Cocuklara da zarar verebilirdi.

Cocuklarada birsey olabilir. Okadar eglenecek sey var. İnsallah az hasarla atlatip geri döner.

Daha kotu ya.

Madem down sendromlu cocugu var daha dikkatli olmasi gerekmiyor mu? Down sendromlu cocuklar bi tek evde havai fisek patlatilinca mi egleniyormuş?
Tabii ki ateşle bile bile oynarsan er ya da geç elinin yanacagi kesin Omar'ın yaptığı hatanın bir özrü affı yok ama kaza gerçeğini de göz ardı etmemek lazım bazen insan afalliyor kaza göz göre göre geliyor birşey yapamıyor nutku tutuluyor geçmiş olsun diyelim tekrardan sağlık futboldan daha önemli herşeyden önemli acil şifalar diliyorum

Allah evlatlarına bağışlasın. Yaptığı tercih değil bir hata ama içimizde şu durumda bile bu kadar abuk subuk konuşmayı tercih edenleri görmek üzücü.

Evin içinde havai fişek mi patlatilir yav bu neyin kafası balkonda falan mı patlatacakmis ya da camdan dışarı falan mı firlatacakmis yaktıktan sonra

Omar Elabdellaoui'nin göz bölgesinden yıkama operasyonu geçirdi fakat göz çevresinde fazla ödem olduğundan dolayı doktorlar müdahale için ödemin inmesini bekliyor. (TRT Spor)

Böyle bir Haber var

Geçmiş olsun evet üzüldük allah beterinden korusun inşallah kalıcı bi hasar olmaz ama yaptığı şey kabul edilemez. Havai fişekler oyuncak değil yeterli güvenlik önlemini almadan nasıl yapar bunu

Doktor baya havali lan Arda Turan gibi konusuyor yüz Ifadeleri fln

Sol gözü daha hasarlı belliydi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt