Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun evet üzüldük allah beterinden korusun inşallah kalıcı bi hasar olmaz ama yaptığı şey kabul edilemez. Havai fişekler oyuncak değil yeterli güvenlik önlemini almadan nasıl yapar bunu
Renktaş tamam anladık ya yeter ya. Adam da bin pişmandır, sürekli bunu dile getirerek eline ne geçiyor?

Adam hastanedeyken kadro dışı bırakalım hadi. Bir dur ya? Bir dur, adam bir iyileşsin, düzelsin. Bu ne ya?

Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumu hakkında doktoru Prof. Dr. Vedat Kaya açıklama yaptı. Vedat Kaya, "Bir gözde daha fazla olmak üzere 2 gözde de yaralanma söz konusuydu. Şu anki durumu düne göre oldukça iyi... Şu an medikal tedavisi devam ediyor. Yeniden bir müdahale gerekebilir. Değerlendirme sonucunda planlamayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Büyük geçmiş olsun, gerçekten akıl almaz bir durum; inşallah tez zamanda iyileşir...Hayat böyle,her şeyin bir bedeli oluyor.Çogu insan da bedel ödeyerek bir şeyleri öğreniyor.Bir musibet bin nasihat misali...Tek teselli hayati tehlikesinin olmaması.Üzücü tarafı ise maalesef kalıcı bir görme kaybı.Futbol hayatı ise maalesef profesyonel manada biter (Yaşamı yerine futbol hayatının bitmesi daha tercih edilebilir bir bedel)

Bizim ülkenin insanı harbi çöplük olmuş.

Şu ekşisözluk deki yazılanlara bir goz atim dedim, atmaz olaydım.

Bizim millet ne zaman bu kadar ırkçı, kötü düşünen, cahil ve kindar bir millet oldu?

Harbiden bu ülkede eğitimin kökten değişmesi lazım!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bizim millet ne zaman bu kadar ırkçı, kötü düşünen, cahil ve kindar bir millet oldu?

Burada da var

Söz konusu arap olunca bazilari hayvan muamelesi yapmaya basliyorlar

Bilmeyenler için küçük bir bilgilendirme olsun:
Tek gözle görebilirsiniz ancak cismin uzaklığını konumunu tam tanımlayamazsınız. Yani önünüze bir kalem bırakıp tek gözünüzü kapatarak küçük parmağınızla kalemin ucuna üstten parmağınızı dokundurmaya çalışın(şanslı değilseniz ve alıştığınız mesafede değilse denk gelmesi için 2-3 deneme yapmanız gerekecektir)

Umarım bir gözünde bile hiç kayıp yaşamaz yoksa futbol oynaması çok zor olacaktır.

Ben de çocukken aynı şeyi yaşadım.
Ellerim ve ağzım mor olmuştu.
Allaha şükürler olsun ki gözlerim hasar görmedi.

Kendimi bildim bileli böyle yeni bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt