Omar Elabdellaoui’nin Sözleşmesi Tek Taraflı Feshedilmiştir

Cok ama cok gec alinmis bir karar.

Malum olaydan ötürü fesih şansımız vardı ama şu an alacağını ödeyeceğimizi düşünüyorum.
futbol oynamasını etkileyecek bi zarar verdi kendine haklı fesih hakkımız. sözleşme yaparken sağlık kontrolünden geçiyo şimdi geçemez.

Anladığım kadarıyla 6 ay fesih hakkımız varmış olayın ilk olduğu dönem. İş mahkemeye kalırsa hakimin kararını bekleriz, bunca iyilikten sonra hakimin bizi bunun için cezalandırması absürt geliyor

Galatasaray'a vefa yakışır lakin biz bu olguyu abartıyoruz sanırım. Omar, sırf evlatçılık ayağına sözleşmesi uzatılan çöpler, camiasız kalmama adına el öptü diye yatış halindeki adama 2 sene boyunca kontrat vermeler bu sektörün ve içinde bulunduğumuz mali yapının kaldırabileceği durumlar değil.

Çoktan kovulması gerekirdi. Boşuna duygusallık vefa örneği gösterdik. Adamın özel hayatında yaşadığı sıkıntıyı biz sırtlandık. Adamda bizi söğüşledi gitti.

O parayı ödeme ihtimalin yok. En fazla ödeyeceğimiz 1.5+ avukat masrafları falan derken 500 bin falan olur ekstra. Ama bizimde hafifletici sebeblerimiz olduğu için belki anlaşma olur yada bonuslar olmaz falan.
Bonuslari bu seneden degil. Onceki senelerden 140000 euro bonus alacagi varmis.

neyseki evlatçılık,vefa mefa gibi saçmalıklar savunacak kimse kalmadı diye düşünüyorum kulüp icinde

Anladığım kadarıyla 6 ay fesih hakkımız varmış olayın ilk olduğu dönem. İş mahkemeye kalırsa hakimin kararını bekleriz, bunca iyilikten sonra hakimin bizi bunun için cezalandırması absürt geliyor

Kurallara bakarlar, senin/benim yaptigim iyilige degil sadece cezayi hafifletici sebep olur vs.. (genel konusuyorum).

Açıklama ters gerçekten. Söylenenler doğru demek.Futbolcumuz denmemis, başarılar dilenmemis, teşekkür zaten yok.

Büyük ayip omarin yaptığı. Önce kal sonra git dense bile ayıp. 1.5 2 sene yattığı yerden maaş aldı bu adam. 1 sezon yatacağımi bilsem giderim.

GscimbomMobile

Türkler olarak şu araplardan kazık yemeye doyamadık. Alla belamızı verecek az kaldı.

futbol oynamasını etkileyecek bi zarar verdi kendine haklı fesih hakkımız. sözleşme yaparken sağlık kontrolünden geçiyo şimdi geçemez.
Olayın sıcaklığı ile böyle bir şansımız olduğunu düşünüyorum lakin o merhale aşıldı bence üstat. Yine de kalben haklı çıkmanı isterim. :)

Bir ihtimal orada yüzüstü bırakmak istemedik ve iyileşmesini bekledik lakin sakatlığı tam olarak iyileşemediği ve futbolunu etkilediği için fesih ettik desek haklı çıkma ihtimalimiz olabilir gibi geliyor bana. Tabi sakatlığı futbolunu etkiliyorsa bu geçerli.

Fifa'ya falan giderse önce sorumsuzluğunun bedelini ödesin. Spor kulübüyüz,hayır kurumu değil. Kendi saçma sebebin yüzünden gözün gidiyordu. Galatasaray yine vefalı davrandı. Ayıptır yahu.
Bence odemez olay oldugunda hocan evlatcilik yapmayip kapinin one koysaydi gecmis ustunden kac yil tek tarafli fesih yapiyorsun butun alacagini odetirler Terim hanesine 1.4 milyon euro daha yazalim

Geri
Üst Alt