Omar Elabdellaoui’nin Sözleşmesi Tek Taraflı Feshedilmiştir

Bizden baska gerizekali yok boyle 2 yil sakat adama para versin gecmis yillardaki yoneticilere dava acilmali gorevi kotuye kullanmaktan

Olayın olduğu gün yapılması gereken yeni yapılmış.

Bizim dava açmamız varsa bonservis imza parası falan istememiz gerekirdi.

Futbolcular profesyonelse bizim de profesyonel olmamız ona göre davranmamız böyle mağduriyetlerimizin önüne geçer.

1662068855341.png

2.800 omara

1662068889468.png

700 de menejerine verilicekti bu sezon

3.5 milyon euro. yuh

bu mukaveleyi yapanlar dövülmeli

Hayatın başka alanlarından biri sözkonusu olsa kulüp haklı çıkardı büyük ihtimalle. Ancak iş FİFA ya intikal ettiği vakit, en haklı durumlarda bile futbolcuyu haklı çıkarıyorlar maalesef...

Dediğim gibi, olayın en başında kulübün menfaatlerine göre hareket ederek, hakkımız varsa sözleşmeyi feshedip, engelli çocuğuyla birlikte ailesi mağdur olmasın diye yarı maaşı filan verilse, o durumda da yeterince vefa gösterilmiş olurdu. Milyon Eurolardan bahsediyoruz, asgari ücretle 8-5 mesai yapmıyor bu adamlar...

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır düsturuyla uefaya davayıda biz açmalıyız

Oynamadığı süre boyunca ödediğimiz para+faizi+hastane masrfları+gözlük parası+oynayamıyo diye kadro zayıfladı şampiyonluk kaçtı şampiyonluk primi+şl katılım bedeli+yine oynayamıyo diye dubuayı aldık onun maaşı ve bonservisi+tesislerde faydalandığı imkanların parasal karşılığı+herşeye rağmen vefaya kahpelikle cevap vermesi ve insanlığı öldürdüğü için insanlık adına tazminat davası vs vs hepsini alın bu heriften

Bu sene 1 hazırlık maçında oynattık bunu sanırım ondan beri hiç oynamadı herif.
Sezon başı sağlık raporu diye belge oluşturup FIFA'ya sunarız heralde.
Ha bu arada hem yoarren hem bu 200-300 bin Euro gibi bir bedelde anlaşıp dosyayı kapatırız gibime geliyor..

Koca camianın en başarılı yaptığı iş hukuk, illaki bir çalışma yapılıp sonuç olarak bu işlere girişmişizdir.

Maalesef UEFA kesinlikle parasını ödetir.
Yazıklar olsun gördüm de böyle nankör görmedim. Muhtemelen karşılıklı anlaşılmak istendi ancak kabul etmedi. Futbol tarihinde örneği olmayan bir şekilde bu kulüp arkasında durdu, sahip çıktı. Bu kadar çiğ süt emmiş olamaz bir insan.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herif tazminatta indirime yanaşmadı diyorlardı. Vay be, yaptığı b.kluğa rağmen herifin maaşını kuruşu kuruşuna ödemiştik...

Menajeri puştluk yapmış olabilir mi? Böyle bir olayı konduramıyorum, aklıma menajerin bir dümen çevirme mevzusu geliyor.

Menajeri puştluk yapmış olabilir mi? Böyle bir olayı konduramıyorum, aklıma menajerin bir dümen çevirme mevzusu geliyor.

+ yonetimin iletisim durumu iste kesip atarsan oyuncu ile gorusmezse ki oyle demis oyuncu bana donus olmadi (ne menajerimden ne de yonetimden) bu tip iletisim problemi olusabiliyor. Sovmek ve kizmak icin erken oldugunu dusunuyorum.

Bu sene 1 hazırlık maçında oynattık bunu sanırım ondan beri hiç oynamadı herif.
Sezon başı sağlık raporu diye belge oluşturup FIFA'ya sunarız heralde.
Ha bu arada hem yoarren hem bu 200-300 bin Euro gibi bir bedelde anlaşıp dosyayı kapatırız gibime geliyor..

Koca camianın en başarılı yaptığı iş hukuk, illaki bir çalışma yapılıp sonuç olarak bu işlere girişmişizdir.
Emin misin?!..

Oğulcan Çağlayan konusunda, GS yönetiminin en üst mertebesindeki 'ünlü' avukat -bana göre müptezelin teki- R. Epözdemir' in destansı anlatıları İstanbul' dan Rize' ye yol olurdu!..

Keza çok eskilerde Ribery elden kaçırıldığı vakit, rahmetli Özhan Canaydın Başkan ''Özür dileyecek, elimi öpüp Galatasarayımıza geri dönecek!' demişti, GS lı hukukçuların görüşlerine güvenerek. Rahmetlinin kemikleri çürüdü, Ribery hala dönecek!..

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır düsturuyla uefaya davayıda biz açmalıyız

Oynamadığı süre boyunca ödediğimiz para+faizi+hastane masrfları+gözlük parası+oynayamıyo diye kadro zayıfladı şampiyonluk kaçtı şampiyonluk primi+şl katılım bedeli+yine oynayamıyo diye dubuayı aldık onun maaşı ve bonservisi+tesislerde faydalandığı imkanların parasal karşılığı+herşeye rağmen vefaya kahpelikle cevap vermesi ve insanlığı öldürdüğü için insanlık adına tazminat davası vs vs hepsini alın bu heriften

dübua değil de yedlinin parasını isteyebiliriz harbiden

Olay baştan sona ders niteliği taşıyor. Adamın amatörce kendisini sakatlaması, kulübün yıllarca tedavisi için uğraşması (ki bu örnek olunası güzel bir hareket, kurumsal büyük bir camianın yapması gereken de budur), ikinci yarı çıktığı maçlarda bir daha asla eskisi gibi olamayacağının belli olmasına rağmen ısrarla oynatılmaya çalışılması, adamdan medet umulup kamp yaptırılması ve takımda kalacağının söylenmesi, son anda vazgeçilip sözleşmenin feshedilmesi. Nereden baksan tutarsızlık.

Bu olay yaşandığı zaman da söylemiştim sözleşmesi fethedilmeli diye.

Gelinen noktada kabak gene bize patladı.

Geri
Üst Alt