Omar Elabdellaoui’nin Sözleşmesi Tek Taraflı Feshedilmiştir

+ yonetimin iletisim durumu iste kesip atarsan oyuncu ile gorusmezse ki oyle demis oyuncu bana donus olmadi (ne menajerimden ne de yonetimden) bu tip iletisim problemi olusabiliyor. Sovmek ve kizmak icin erken oldugunu dusunuyorum.
Bence de. Çünkü en şerefsizi, bu şekilde yaklaşan taraftar ve kulübe bunu yapmaz. Menajerler puşt olur, yüz olmaz onlarda, Bu durumdan bile nasıl para kazanırım diye düşünüp talep etmiş olabilir parayı, Omara sormadan. İkinci seçenekte karı milleti. Hanımı alacaksın tabii ki, senin sözleşmede yazan para hakkın vs demişte olabilir. Allah insanları kadın ve menajerlerden korusun.

Bence de. Çünkü en şerefsizi, bu şekilde yaklaşan taraftar ve kulübe bunu yapmaz. Menajerler puşt olur, yüz olmaz onlarda, Bu durumdan bile nasıl para kazanırım diye düşünüp talep etmiş olabilir parayı, Omara sormadan. İkinci seçenekte karı milleti. Hanımı alacaksın tabii ki, senin sözleşmede yazan para hakkın vs demişte olabilir. Allah insanları kadın ve menajerlerden korusun.

:) Yani iste olayi tam bilmiyoruz o yuzden gulen surat koydum, konuyu karisina kadar goturmenin pek bir anlami yok konuyu tam bilmiyoruz. Olasiliklar ustunden konusuyoruz ancak bence de en buyuk ve mantikli olasilik menajer + bizim iletisim problemimiz (kendimi bildim bileli var). O acidan sasirmiyorum olanlara. Eger ki Omar gercekten de bile isteye bu duruma suruklemisse, acayip bir karaktersizlik ornegi gostermis olur ki bunu yapmasi icin bir sebep yok her ne kadar yonetim tutarsiz davranmis olsada.. Ancak herkesin vefa/ahlak degerleri bir degil o yuzden diyoruz ya cok profesyonel olmaliyiz ya da oyuncuya gore muamele. Ortasi yok.

Bide beyfendi sosyal medyadan açıklama yapıyor. Neymiş 3-5 gün kala kulüp bul demişiz. 31 Ocak 2020'de o sözleşme feshedilseydi bırak futbola dönmeyi hayata küsmüştün sen. Nankör herif

besle kargayı oysun gözünü. bu adamı mücbir sebep gösterip olay olduğu zaman feshedecektşk arkadaş 1.5 milyon euro girdi bize fifa da haklı bulursa bunu ordan da 1.5 daha 3 milyon

umarım bu kararı alırken oğulcanla botheim konusunda danıştığımız avukatlara danışmamışlardır

bizimkiler oly yi izleyip omarda ne gorduler de bu paraları verdiler yaw

ne bilim yaw bi de işin enteresan tarafı yunanistandan gelen bi sürü adam tuttu ligde biz bu malı aldık ve dünyanın parasını verdik, kitsiu falan ayarında bi herif bile alsak bundan iyiydi.

nasıl yav 1.5 almıyor muydu bu lavuk

belge var ahbert paranın çoğunu bu sezona itelemişiz vergiyle birlikte bizden 2.8 çıkıyor menejere de 700 (imza parası heralde o )

acimayacaksin abicim profesyonel dünya, gözü mü gitti kes biletini gitsin. futbol oynasin diye alıyorsun sen bu adamı, oynayamayacak duruma düştüğü an gözünün yaşına bakmayacaksın. Sanki sahada bizim için mücadele ederken başına bi şeyler geldi yooo, saçma sapan işler

omar beter ol ulan beter ol. taaa o hadise yaşandığı gün, o hafta bu sözleşme iptal edilmeliydi eğer hukuki olarak sıkıntı çıkmayacaktıysa başımıza, hata ettik orada. yazıklar olsun ama. Parasını bırakmis olsaydı bile aynısını yazacaktım, o gün o kararı alanlarda dahil topunun abv!

Zaten evin içinde havai fişek patlatıp kaza yapmadan önce ki performansı da ahım şahım değildi, bu herifin zamanında nesini beğendik de aldık onu da hiç bir zaman anlamadım.

parasini öderiz

Belhanda olayı gibi olmuş.
İlla oyuncuyu göndermeniz için yönetim hedef alan açıklama mı yapması lazım ??

Geri
Üst Alt