Ömer Bayram: "Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum"

merkanın oynadığı casperın oynadığı mosurtanın oynadığı daha nice nice vasatların oynadığı takımda hayli hayli oynar kral ama gel görki taraftar bu adamı öyle yerden yere çaldı ki bence kendisi için en doğru karar gitmesi olur bu saatten sonra

hani deniyo ya mosurtan 3 maç aldı çok yetenekli adam diye peki ona gösterilen sabır bu garibe niye gösterilmiyo 19-20 sezonunda kaç maç kıçımızı kurtardı bu herif geçen sene de az kalsın şampiyonluğu teslim ediyordu bize evet yeri geldi ben de sövdüm de bu itibarsızlaştırma çabası nedir? Mobbingi hak eden onca isim varken niye ömer

Ulan sansa bak, Hollanda’da sana karsi mac oynamisligim var. Suan sen nerdesin ben nerdeyim. Böyle vaziyetin icine ….

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Abi sen kimsin de "Galatasaray'da bırakmak istiyorum" dersin ya? Kaç paralık adamsın?

Skandal hareketler yeminle.

iyi 5 maç sonra bırakıyor futbolu demek ki!

Ne anlatıyorsun sen ya? Mevkisine tükereyim onun!

Kaç paralık topçu da "mevkisinde oynamadı" falan. Galatasaray forması giydiğine her gün şükretmesi lazım.
Gs forması giyen birine mevkisine tüküreyim demem ben. Mevkisinde oynamayan adama da mevkisinde oynayan adama da hakaret etmem

Kotu ise kötü dersin mevkisinde oynadı ise oynadı ama kötü dersin ne sosyal medyaymış ya

Geri
Üst Alt