Ömer Bayram: "Kaptan olarak takımı ayağa kaldırmak istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Ömer Bayram: "Kaptan olarak takımı ayağa kaldırmak istiyorsun ama zor bir durumdu. Bunu kırmamız lazım. Burada da karakter çok önemli. Futbolda da genç vs. gibi çok kalmadı. Sahaya çıkan, Galatasaray forması giyen her oyuncu o liderliği gösterecek. Bu forma çok değerli."

Ömer Bayram: "1-1'den sonra kırıldığımızı söyleyebilirim. İkinci yarı yine pozisyona girdik. Kaçırıyorsun, yine bir düşüş oluyor. Ben buna bağlıyorum."

Ömer Bayram: "Öne geçtik, istediğimiz oyunu oynamaya çalıştık ama kırılma noktaları vardı. Konsantrasyon eksikliği diyebilirim. İlk devrenin uzatmalarında böyle bir gol yersen mental olarak sıfırdan başlıyorsun... 1-0'a çok odaklandık belki de."

Önce topu kaldır sen biraz

Önce bir yerden kalk diğerlerini sonra düşün

Kaptanı Ömer Bayram ve kalecisi Ismail Çipe olan takım tabiki düşme hattında olur.

Seneye kendi liginde oynayacaksin. Hadi yine iyisin

1-1 den sonra kırılmışlar sanki taraftarı olmayan semt takımında oynuyor üzerinizdeki formayıda mı görmüyorsun kör müsünüz

Kaptanlık sana kalmış bir takım miraca çıksa ne olur ki

Futbol yasami bitecek hala ayni rakibi hiziyla gecerse iceri kesebilir..Ama topa bastiysa kaptirir ya da faul yapar sekmedi hic..Defansda arkasina atilan her top gecer rakipi takip ederken kaoma ihtimali yojtur ama rajibin ustune cuval gibi atlama ihtimali coktur...Mahalle agasi tavirlari da cabasi..

Bu takımı ayağa kaldırmak istiyorsan, sen ,ismail çipe, halil, arda,yedlin,cicaldu ve morutan topluca bu şerefli formayı bırakın

Takımı ayağa sen kaldıracaksan biz toprak atmaya başlayalım şimdiden.

Geri
Üst Alt