Ömer Bayram, Sahalardan 1-1.5 Ay Uzak Kalacak

olsun...

önemli olan:

Kiyam
resürektion
inan edin
settlement agreement
...

Abartılacak bir durum yok. Adam ölümcül bir hastalığa yakalanmamış sadece sakatlığı var. Ayrıca adam 2 aylığına alınmadı. En az 3 yıl bizde.

Abartılacak bir durum yok. Adam ölümcül bir hastalığa yakalanmamış sadece sakatlığı var. Ayrıca adam 2 aylığına alınmadı. En az 3 yıl bizde.

İşte o yüzden billur geçiliyor ya zaten . Belki kalıcı nüksettirecek bi bölge nerden biliyosun? 3 yıl belki osura osura para kazanacak?

He belki de değil ama bizim işimiz sorgulamak koyun olmak değil

Bu isleri takip etmesi gerekenler biz degiliz

Demek ki nuksedecek bir sey degil ki alinmis

Herseye karismak degildir taraftarlik

Belki yarın trafik kazası geçirip ölecek hiç oynamadan. Sorgulamanın sonu yok tabi. Herhalde alırken sağlık kontrolünden geçmiştir.

Ulan abdül haini yatacak yerin yok kasımpaşa maçında yuhalanmalı bu hain

Tarihte hiç örneği olmayan bir şey olsa karışmayalım,güvenelim tamam da yolunmaya doymadık ki Ülke futbolu olarak.
Seneye Ömer Bayrama seni pis sakat diyip sövmektense şimdiden önlemimi alıp yönetimi eleştirmek daja doğru geliyor bana ha inan eden başkan çıkıp der veya her mikrofona üfleyen Abdürrahim Albayrak der ki şanssız bir sakatlık yaşadı 40 yılda bir olacak bi durum yaşadı der yine susarım Veya Ömer bidaha yaşamaz ben eleştirdiğimle kalmayada razıyım.

Hatta bu yaptıklarım eleştiri bile değil sadece bi soru bilgilenmek öğrenmek için

Ayrıca burası EPL,LaLiga değil biz yeri geliyor mali hesapları yöneticilerden çok yapıyoruz,yapmadık mı?

Sorun surda solbek mi acildi forvet mi stoper mi? Nago tum sezonu tamamlayamaz fikrine katilirim ama rotasyon icin linnesi solbeke atardik icerdeki maclarda marianonun cezali vs oldugunda da linnes hazir olmus olurdu. 300bin avro buna 400 bin kendisine verdik hic yoktan bi forvet alabilirdik

Ayağında burkulma var. 16 eylül’de hazır hale gelir. En kötü 23 eylül.

Nevzat yönetimi bombalıyor. Amacı belli.

Bombalasında, hak ediyorlar.

Bu klup satılmadan hıcbırsey duzelmezzz noyle gelmıs boyle gıderr nolmuş nargile sakatlıgımı gecırmıs arkadas

Bu isleri takip etmesi gerekenler biz degiliz

Demek ki nuksedecek bir sey degil ki alinmis

Herseye karismak degildir taraftarlik

Para bitince de ağlamayın o zaman kardeşim yok Yellow Friday, yok bileklik yok kombinelerin alınması lazım. Kendi pilav günlerinizde 100 kişi takımı destekler sevinirsiniz.

Biz karışırız abi. Karışan karışır sen karışma o zaman ?
Türkiyede özellikle Galatasaray'da duygusal dinamikler yüksektir kurumsal Başakşehire benzemez.

Ornek almaya calistigimiz ingilterede kuzey avrupada bu amator yoneticilik anlayisi da , beylik td lik statusu de , her halta karisan taraftar portresi de yok

Bastan asagi herkesin durumunu hizaya getirmesi gerekiyor , buna yoneticisi de taraftari da dahil

Wolwerhampton takimi taraftarinin kale arkasinda takimini desteklemek icin yerini alirken ffp sebebiyle alinan idari kararlari sorguladigini sanmiyorum

Keza ayni takimin yoneticisinin de transfer yaparken beyin kanamasi gecirecektim dedigini de hic dusunmuyorum

Yav biz böyle ( yöneticiler )hatalar yapmayalım ciddi manada taraftarın karışması azalır ha hiçbir zaman EPL gibi olamayız duygusallıktan dolayı ama yönetim Türkiye standartındayken taraftar neden İngiliz gibi olsun ki? Nasıl olsun

Herkes bir digeri kadar sacmalamakta

Lutfen orn brondby kulubunun seyirci forumlarina girip google translate ile okuyun , acaba konular ve tartisilan seyler nasil farkli diye

Ozellikle kuzey avrupa ulkelerini kistas aliyorum

Herkes bir digeri kadar sacmalamakta

Lutfen orn brondby kulubunun seyirci forumlarina girip google translate ile okuyun , acaba konular ve tartisilan seyler nasil farkli diye

Ozellikle kuzey avrupa ulkelerini kistas aliyorum

hayırdır yahu amatör mustafa cengiz mi akraban yoksa dolmuşcu apo mu hiç bir eleştiriyi kabul etmiyosun???

Geri
Üst Alt