- 30 Temmuz 2009
- 11.835
- 5.992
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real'de Nacho var tam kabız topçu. Her kulüpte oluyor böyle andavallıklar merak etmeDünya üzerinde bizim seviyemizde hiçbir klüp ömer denen adamı kadrosunda barındırmaz.Bizde bir tane böyle adam olsa gene iyi bunlardan birçok var.
ondan sonra avrupada neden rezil oluyoruz. Neden 40 maçta 2,3 galibiyetimiz var diye daha çok ağlarız.
Birde utanmadan 3 senelik yapmışlar.
Bunlar hata falan değil. Birilerinin cebine para giriyor.Başka açıklaması yok.
Admir olarak şu sözleşmeleri yapanlara okkalı bir şekilde söv de rahatlayalım.16.kez ceza almamak için yazıp yazıp siliyorum.Şu yönetimleri kimse savunmasın bundan sonra, bu kafayla borç 10 milyara da çıkar.
Manipulasyon yapma birader. Admiri kotu amellerine alet etmek mi istiyorsun? Kendisi bu tuzaga dusmeyecek kadar zekidir.Admir olarak şu sözleşmeleri yapanlara okkalı bir şekilde söv de rahatlayalım.16.kez ceza almamak için yazıp yazıp siliyorum.
ligde yedek olarak oynar o kadar yerli oynatman lazım dayı kimi getirip koyacaksın kadroya ben de haz almıyorum ömerden ama durum belli
Saracchi'ye ve Etebo'ya kiralık olduğu ve sonuçta Leipzig ve Premier ligden getirebilmek için bu paralar verilmiş olabilir. Onlara verilen paralar da yüksek. Ama 30 yaşındaki Ömer Bayram denilen vasat ötesine 3 yıllık sözleşme, Müzmin sakat Emre Taşdemir'e 2 yıllık sözleşmeyi veren zihniyeti hiçbir yabancı kuralı ile bağdaştıramayız.Saracchi denen vitaminsiz faydasız geçen yıl 1.350 bin euro kazanmış.
Peter etebo geçen yıl 1.2 milyon euro kazanmış
Ömer bayram bir önceki sezonun asist kralı takım içinde ama beğenirsin ama beğenmezsin o senin problemin
Şimdi bizi batıracak olan ömer gibiler mi yoksa pasaportu farklı olduğu için milyon eurolar alıp maç kaybelince eğlenmeye giden adamlar mı?
Yeni yabancı kuralıyla beraber yerli oyuncular için seneye bu rakamlar 500 600 bin euro çok komik kalacak.
Tarık çamdal vakasını unutmadık.