# Ömer Erdoğan

Hayır. Erol Bulut gibi büyük takıma gidince bozulmayacağını söyledim. Bu arada kusura bakmayın büyük takım dedim; özür dilerim!

Ben bugünü yorumladım yaw. Geleceği görebilmem için senin seviyene ulaşmam lzm. daha zaman var ona da üstadım.

nispeten genç (40-50 yaş) hocalar sıralamanda karakter mevzularını geçip sadece potansiyelleriyle ilk 5 oluştur desem hangi hocaları seçersin (türkiye özeli yerli yabancı karma)

Ben bugünü yorumladım yaw. Geleceği görebilmem için senin seviyene ulaşmam lzm. daha zaman var ona da üstadım.

nispeten genç (40-50 yaş) hocalar sıralamanda karakter mevzularını geçip sadece potansiyelleriyle ilk 5 oluştur desem hangi hocaları seçersin (türkiye özeli yerli yabancı karma)

Bu soruya yanıt verebilecek futbol bilgimin olduğunu düşünmüyorum. Ama şundan eminim Okan Buruk'tan hiçbir şey olmaz. Kariyeri boyunca Anadolu'da savrulup durur.

Bu soruya yanıt verebilecek futbol bilgimin olduğunu düşünmüyorum. Ama şundan eminim Okan Buruk'tan hiçbir şey olmaz. Kariyeri boyunca Anadolu'da savrulup durur.

Okandan hiçbir şey olmaz dediğine göre kısıtlı da olsa 1 futbol bilgin var üstat. bu bilgiyle sıralama yapmakta zor olmasa gerek

50'nin altini genc kabul edersek

Süper Lig'den Ömer Erdogan, Cagdas Atan, Okan Buruk, Sergen Yalcin

1.Lig'den Hakan Keles, Fatih Tekke, Hüseyin Eroglu, Ilker Püren

2.Lig'den Serkan Özbalta, Serhat Gülpinar ve Ahmet Yildirim

Karagümrük teknik direktörünün 40 firin ekmek yemesi lazim. Listeye almadim ama Senol Can kendini gelistirmezse kaybolur gider. Henüz 37 ama

Karagümrük teknik direktörünün 40 firin ekmek yemesi lazim. Listeye almadim ama Senol Can kendini gelistirmezse kaybolur gider. Henüz 37 ama
lig 1 ve 2yi takiplemiyorum ama süper ligde saydığın adamlar, ve 1-2 kişi daha var. bunlar aç, hırslı adamlar ve fosil anadolu hocalarına göre bi standartları var. türkiye ligi td çöplüğü olmaktan çıkıyor gibi.

Eskiden tek tük çıkardı bu hocalar. ama artık bayağı varlar.

dönemsel parlayıp sönmezler umarım da iyi yerlere gelirler

lig 1 ve 2yi takiplemiyorum ama süper ligde saydığın adamlar, ve 1-2 kişi daha var. bunlar aç, hırslı adamlar ve fosil anadolu hocalarına göre bi standartları var. türkiye ligi td çöplüğü olmaktan çıkıyor gibi.

Bir ara Tamer Tuna esip gürlüyordu. GENÇ. Ne oldu? Tarih kitapları yazmaya başladı mı?

Süper Lig havuzusuna girebildiysen her türlü kulüp buluyorsun 3 takim üst üste calistirmaya bak, sonra tecrübeli diye en kötü alt ligdesin :D

Süper Lig havuzusuna girebildiysen her türlü kulüp buluyorsun 3 takim üst üste calistirmaya bak, sonra tecrübeli diye en kötü alt ligdesin :D
Alt ligde Ertuğrul iyi geliyor. Onu ve Hamzaoğlunu da aslında söylediğim yaş aralığına dahil edebiliriz. genç yaşta şampiyonluk yaşadılar bunlar bir de. ve bi standartları vardı, ki hala var.

Riera TD durumuna geçerse aralarında ilk tercihim riera olacak.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Krasnodar'a transfer olması beklenen Boupendza ve diğer oyuncularıyla ilgili TRT SPOR'da açıklamalarda bulundu.

Boupendza'nın sezon başında ekstra kiloları olduğunu söyleyen Erdoğan, "Kendisini çok geliştirdi. Krasnodar'a transferi gerçekleşirse sezon sonuna kadar bizimle kalacak. İnşallah güzel golleriyle katkı sağlamaya devam eder." dedi.

Takımın önemli isimlerinden Mame Diouf ile ilgili de konuşan genç çalıştırıcı oyuncuya övgüler yağdırdı.

"Diouf bizim için büyük bir şans. Boupendza ve Akintola'nın gelişminde çok büyük katkıları oldu. O kadar kariyere sahip olmasına rağmen takımı sahiplenmesi ve elinden geleni yapmak istemesi çok önemli. Diğer oyuncularımıza alan açması, indirdiği toplarla pozisyonlar yaratması olsun takıma çok büyük katkıları var."

Ruben Riberio'ya da değinen Ömer Erdoğan "Belki golü ya da asisti yok ancak Biglia ile birlikte defansif orta saha bölgesinde ligin en iyi oyuncularından biri." dedi.

İlk 10 içinde kalmak istediklerini vurgulayan Erdoğan hedefleriyle ilgili "Şu anki konumumuzu koruyabilirsek Avrupa macerasını sonuna kadar kovalamak istiyoruz" ifadelerini kulandı.

Bouepandza, Diouf, Akintola üclüsü, sezon basi kurulan Thiam, Samatta, Valenica üclüsünden cok daha kaliteliydi. Örnek dogru siyahi hücum hatti böyle olur. Eger Ömer Erdogan secip aldiysa bu oyunculari, gercek bir siyahi futbolcu gurmesi oldugunu belirtmem lazim.

Ruben ribeiro ilk geldiginde kanat- 10 numara gibi takılıyordu baktı yaş da 33 o bolgelerde verim alamayacagim hemen registaya çevirdi ve büyük katkı aldı..Fatih hocam gibi krizleri fırsata çevirmeyi de iyi biliyor..Yolu açık olsun

Ethem Sunar: Ömer hocayı bize Fatih Kavlak önerdi. İngiltere’de eğitim almış, çok donanımlı bulduk. Takımı kendisine emanet ettik. Çok da başarılı oldu. O da mutlu biz de mutluyuz. İnşallah sezon sonu anlaşacağız.
388018.jpg

İlk tökezlemede gönderecekler, boş yapmasınlar.

Türk futbolunun kangreni bu yöneticilerdir, ön plana çıkana basarlar tekmeyi

Sumudica ile şampiyonluk potasında olan Antep ondan sonra 9 maçta 1 kez kazandı, kendilerini bir bok sanıyorlar.

İlk tökezlemede gönderecekler, boş yapmasınlar.

Türk futbolunun kangreni bu yöneticilerdir, ön plana çıkana basarlar tekmeyi

Sumudica ile şampiyonluk potasında olan Antep ondan sonra 9 maçta 1 kez kazandı, kendilerini bir bok sanıyorlar.
Haklisin da Sumudica kovulmak icin her seyi yapti, kovulmayi hak etti yani

İşleri o noktaya getiren yönetim ama, adam sözleşme istedi gittiler %10 maaş indirimi talep ettiler.
Orasi oyle ama her mac sonrasi sozlesme konusunu dile getirirsen, ulkendeki gazeteciye araplardan teklif aldigimi yaz Turkiye’dekiler de gordun islerine girersen ve bir mac sonrasi dalga gecip esimi para yollamasi icin arayacagim dersen kovulmayi hak ediyorsun, yonetim sutlayarak en dogrusunu yapti. Hani araplardan daha iyi teklifler vardi? Rize Antep’den daha fazla para mi verdi sence?

Orasi oyle ama her mac sonrasi sozlesme konusunu dile getirirsen, ulkendeki gazeteciye araplardan teklif aldigimi yaz Turkiye’dekiler de gordun islerine girersen ve bir mac sonrasi dalga gecip esimi para yollamasi icin arayacagim dersen yonetim sutlayarak en dogrusunu yapti. Hani araplardan daha iyi teklifler vardi? Rize Antep’den daha fazla para mi verdi sence?
Kesinlikle daha fazla vermiştir.

600 bin euroymuş sözleşmesi ve sene sonu da bitiyordu yani uzun süreli değildi ki bunun asıl derdi uzun süreli bir sözleşme kapmaktı.

Takım da bariz onun eseriydi zira gidince belli oldu, 2 ekstra maç kazandırsa zaten maaşını çıkaran hocanın gönlünü hoş tutmalıydı yönetimleri.

Sene başında Alibec'i çok istemiş mesela inadına almamış Antep yönetimi, göndermek için her şeyi yaptılar bence, sadece halkın tepkisinden çekindiler başta.

Geri
Üst Alt