- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Galatasaraylı olduğu için mi Hatayda bu kdr iyi futbol oynatıyor diyorsun üstat
Hayır. Erol Bulut gibi büyük takıma gidince bozulmayacağını söyledim. Bu arada kusura bakmayın büyük takım dedim; özür dilerim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraylı olduğu için mi Hatayda bu kdr iyi futbol oynatıyor diyorsun üstat
Denge Dengeoğlu da nereden çıktı yahu?
Hayır. Erol Bulut gibi büyük takıma gidince bozulmayacağını söyledim. Bu arada kusura bakmayın büyük takım dedim; özür dilerim!
Ben bugünü yorumladım yaw. Geleceği görebilmem için senin seviyene ulaşmam lzm. daha zaman var ona da üstadım.
nispeten genç (40-50 yaş) hocalar sıralamanda karakter mevzularını geçip sadece potansiyelleriyle ilk 5 oluştur desem hangi hocaları seçersin (türkiye özeli yerli yabancı karma)
Bu soruya yanıt verebilecek futbol bilgimin olduğunu düşünmüyorum. Ama şundan eminim Okan Buruk'tan hiçbir şey olmaz. Kariyeri boyunca Anadolu'da savrulup durur.
50'nin altini genc kabul edersekBen bugünü yorumladım yaw. Geleceği görebilmem için senin seviyene ulaşmam lzm. daha zaman var ona da üstadım.
nispeten genç (40-50 yaş) hocalar sıralamanda karakter mevzularını geçip sadece potansiyelleriyle ilk 5 oluştur desem hangi hocaları seçersin (türkiye özeli yerli yabancı karma)
lig 1 ve 2yi takiplemiyorum ama süper ligde saydığın adamlar, ve 1-2 kişi daha var. bunlar aç, hırslı adamlar ve fosil anadolu hocalarına göre bi standartları var. türkiye ligi td çöplüğü olmaktan çıkıyor gibi.50'nin altini genc kabul edersek
Süper Lig'den Ömer Erdogan, Cagdas Atan, Okan Buruk, Sergen Yalcin
1.Lig'den Hakan Keles, Fatih Tekke, Hüseyin Eroglu, Ilker Püren
2.Lig'den Serkan Özbalta, Serhat Gülpinar ve Ahmet Yildirim
Karagümrük teknik direktörünün 40 firin ekmek yemesi lazim. Listeye almadim ama Senol Can kendini gelistirmezse kaybolur gider. Henüz 37 ama
lig 1 ve 2yi takiplemiyorum ama süper ligde saydığın adamlar, ve 1-2 kişi daha var. bunlar aç, hırslı adamlar ve fosil anadolu hocalarına göre bi standartları var. türkiye ligi td çöplüğü olmaktan çıkıyor gibi.
Eskiden tek tük çıkardı bu hocalar. ama artık bayağı varlar.
dönemsel parlayıp sönmezler umarım da iyi yerlere gelirler
Süper Lig havuzusuna girebildiysen her türlü kulüp buluyorsun 3 takim üst üste calistirmaya bak, sonra tecrübeli diye en kötü alt ligdesinlig 1 ve 2yi takiplemiyorum ama süper ligde saydığın adamlar, ve 1-2 kişi daha var. bunlar aç, hırslı adamlar ve fosil anadolu hocalarına göre bi standartları var. türkiye ligi td çöplüğü olmaktan çıkıyor gibi.
Eskiden tek tük çıkardı bu hocalar. ama artık bayağı varlar.
dönemsel parlayıp sönmezler umarım da iyi yerlere gelirler
Alt ligde Ertuğrul iyi geliyor. Onu ve Hamzaoğlunu da aslında söylediğim yaş aralığına dahil edebiliriz. genç yaşta şampiyonluk yaşadılar bunlar bir de. ve bi standartları vardı, ki hala var.Süper Lig havuzusuna girebildiysen her türlü kulüp buluyorsun 3 takim üst üste calistirmaya bak, sonra tecrübeli diye en kötü alt ligdesin![]()
Riera TD durumuna geçerse aralarında ilk tercihim riera olacak.50'nin altini genc kabul edersek
Süper Lig'den Ömer Erdogan, Cagdas Atan, Okan Buruk, Sergen Yalcin
1.Lig'den Hakan Keles, Fatih Tekke, Hüseyin Eroglu, Ilker Püren
2.Lig'den Serkan Özbalta, Serhat Gülpinar ve Ahmet Yildirim
Karagümrük teknik direktörünün 40 firin ekmek yemesi lazim. Listeye almadim ama Senol Can kendini gelistirmezse kaybolur gider. Henüz 37 ama
Haklisin da Sumudica kovulmak icin her seyi yapti, kovulmayi hak etti yaniİlk tökezlemede gönderecekler, boş yapmasınlar.
Türk futbolunun kangreni bu yöneticilerdir, ön plana çıkana basarlar tekmeyi
Sumudica ile şampiyonluk potasında olan Antep ondan sonra 9 maçta 1 kez kazandı, kendilerini bir bok sanıyorlar.
İşleri o noktaya getiren yönetim ama, adam sözleşme istedi gittiler %10 maaş indirimi talep ettiler.Haklisin da Sumudica kovulmak icin her seyi yapti, kovulmayi hak etti yani
Orasi oyle ama her mac sonrasi sozlesme konusunu dile getirirsen, ulkendeki gazeteciye araplardan teklif aldigimi yaz Turkiye’dekiler de gordun islerine girersen ve bir mac sonrasi dalga gecip esimi para yollamasi icin arayacagim dersen kovulmayi hak ediyorsun, yonetim sutlayarak en dogrusunu yapti. Hani araplardan daha iyi teklifler vardi? Rize Antep’den daha fazla para mi verdi sence?İşleri o noktaya getiren yönetim ama, adam sözleşme istedi gittiler %10 maaş indirimi talep ettiler.
Kesinlikle daha fazla vermiştir.Orasi oyle ama her mac sonrasi sozlesme konusunu dile getirirsen, ulkendeki gazeteciye araplardan teklif aldigimi yaz Turkiye’dekiler de gordun islerine girersen ve bir mac sonrasi dalga gecip esimi para yollamasi icin arayacagim dersen yonetim sutlayarak en dogrusunu yapti. Hani araplardan daha iyi teklifler vardi? Rize Antep’den daha fazla para mi verdi sence?