# Ömer Erdoğan

Kesinlikle daha fazla vermiştir.

600 bin euroymuş sözleşmesi ve sene sonu da bitiyordu yani uzun süreli değildi ki bunun asıl derdi uzun süreli bir sözleşme kapmaktı.

Takım da bariz onun eseriydi zira gidince belli oldu, 2 ekstra maç kazandırsa zaten maaşını çıkaran hocanın gönlünü hoş tutmalıydı yönetimleri.

Sene başında Alibec'i çok istemiş mesela inadına almamış Antep yönetimi, göndermek için her şeyi yaptılar bence, sadece halkın tepkisinden çekindiler başta.

İlk tökezlemede gönderecekler, boş yapmasınlar.

Türk futbolunun kangreni bu yöneticilerdir, ön plana çıkana basarlar tekmeyi

Sumudica ile şampiyonluk potasında olan Antep ondan sonra 9 maçta 1 kez kazandı, kendilerini bir bok sanıyorlar.

Nereden biliyorsun? Hatayspor yönetimini tanıyor musun?

Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Ömer Erdoğan'ın sözleşmesini 2 yıl uzattıklarını açıkladı

Ömer Erdoğan: "Tüm konsantrasyonumuzla 2.5 yıl daha burada olacağımız için çok mutluyum. Bu şehri seviyorum. Burası özel bir kulüp. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu yeni sözleşme tüm camiamıza hayırlı olsun..."

Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Ömer Erdoğan'ın sözleşmesini 2 yıl uzattıklarını açıkladı

Ömer Erdoğan: "Tüm konsantrasyonumuzla 2.5 yıl daha burada olacağımız için çok mutluyum. Bu şehri seviyorum. Burası özel bir kulüp. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu yeni sözleşme tüm camiamıza hayırlı olsun..."
Boupendza iddialari dogru degil demek ki... Dogru olsaydi Omer hocan orda kalmazdi BENCE?

Fatih Terim’den sonra Okan ya da Ömer gelmeli bence ama Ömer bana bu topraklar için fazla sistematik geliyo yav sanki burada kalmak istemez gibi ilerleyen zamanlarda Almanya’da kariyerine devam eder bence.

Ligin iyi teknik adamlarından, büyük hoca olabilmek için büyük takıma gitmek ister; Kadıköy deplasmanında attığı gol aklımızda hala.

Fatih Terim’den sonra Okan ya da Ömer gelmeli bence ama Ömer bana bu topraklar için fazla sistematik geliyo yav sanki burada kalmak istemez gibi ilerleyen zamanlarda Almanya’da kariyerine devam eder bence.

Okan çok agresif. Başak'ta da çok kez kontrolünü kaybettiğini gördüm. Şampiyonluk apoleti var ama kabul edelim yarısı pandemiye yazar. Ömer Erdoğan daha yeni bir kariyer ama takibe değer.

Mabadları yosun tutmuş yaşlı moruklardan kurtuluyoruz artık, iyidir kötüdür olayını geçiyorum. Ligde yeni bir genç yerli td jenerasyonu iyi bir şey. Bir ara Mesut Bakkallar vb. adamlar lig de bir yılda 2-3 takım çalıştırıyordu, hep aynı bunaklar ile dönüyordu lig.

yanlis hatirlamiyorsam kadiköyde fbye kafayla koymuslugu vardir gs formasi altinda

Hatay'a fazla bir adam. Aykut böyle patlamaya devam ederse Başakşehir yapabilir.

Hatay camiasıyla yollarını ayırmasını diliyorum.

Orası için fazla şerefli!

Okan çok agresif. Başak'ta da çok kez kontrolünü kaybettiğini gördüm. Şampiyonluk apoleti var ama kabul edelim yarısı pandemiye yazar. Ömer Erdoğan daha yeni bir kariyer ama takibe değer.
Pandemi mandemi sonuçta aradan sıyrılıp şampiyon olmayı başardı adam.

Öfkeli olduğuna bende katılıyorum ama bu yönünü törpüleyeceğini düşünüyorum zaten ara verdiği süreçte kesinlikle hatalarına yoğunlaştığını düşünüyorum.

Ömer Erdoğan’ın ben Türkiye’de fazla kalacağını düşünmüyorum yapısı ters bence buraya.

Pandemi mandemi sonuçta aradan sıyrılıp şampiyon olmayı başardı adam.

Öfkeli olduğuna bende katılıyorum ama bu yönünü törpüleyeceğini düşünüyorum zaten ara verdiği süreçte kesinlikle hatalarına yoğunlaştığını düşünüyorum.

Ömer Erdoğan’ın ben Türkiye’de fazla kalacağını düşünmüyorum yapısı ters bence buraya.

Trabzon harici kimle kalsalar vereceklerdi yav şampiyonluğu. Apo'nun hakkı yendi o konuda. O da şampiyon olabilirdi geçen sene. 100 senede bir denk gelecek bir şey oldu. Okan'ın Rize'deki performansı daha değerli mesela, bence. Ömer Erdoğan için de o yüzden erken konuşmuyorum ama daha sakin bir profil.

Şerefsizlerin arasında daha fazla kalmasını istemem!

Geri
Üst Alt