- 1 Haziran 2015
- 24.789
- 17.488
- 1.998
zaten bundan kötü ne olacak reisHoca degisse eminim daha kötüye gitmeyiz. Yerli antrenör olmasin yeterki.
kötüye gitmeyiz
ama bu takımın potansiyelinden şüpheliyim. bence çok sınırlı bir takım kurdu ft.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten bundan kötü ne olacak reisHoca degisse eminim daha kötüye gitmeyiz. Yerli antrenör olmasin yeterki.
İşte bütün suçlu bunlar,bu zihniyet,bu trollerBiz golü atana kadar jknın isabetli şutu yok penaltıyı haliyle gole çevirsek ne konuşacaktı acaba
En büyük trol sensin burada azıcık gözlem yapan çözmüştür seniİşte bütün suçlu bunlar,bu zihniyet,bu troller
Senin önce rakip taraftar olduğunu ispatladım,şimdide yalan söylediğini ispatlayacamEn büyük trol sensin burada azıcık gözlem yapan çözmüştür seni
Kesinlikle kisitli degil takim. Kim ne derse desin bunun sorumlusu Hoca'dir. Bu takima düzgün bir hoca gelsin adam akilli teknik ekiple, genclere biseyler ögretebilecek, bu takim cok rahat sampiyon olur. Hersey'de takimda kalite yok usta ayak yok, yani herseyi hazir istiyoruz. Biraksinlarda gencleri biz kaliteliye cevirelim, usta ayak yapalim. Gelen tüm genclerde zaten o potansiyel var ama Terim'le ve yanindaki Necati'yle Hakan'la olcak isler degil bunlar. Hoca bunu becerebilirse asil hocadir benim gözümde. Hazir usta ayaklarla birlikte bende sampiyon yaparim. Biktim zaten 30 üstü adamlardan medet ummayi. Tecrübeli olsa ne olur, yok Barca'dan cok City'den gelse bile zaten en fazla bir sene top kosturup sonrasi futbolu unutuyor bizde, sonra gelsin Ocak/Subat yaz ayi. Bitermi bizde transfer.zaten bundan kötü ne olacak reis
kötüye gitmeyiz
ama bu takımın potansiyelinden şüpheliyim. bence çok sınırlı bir takım kurdu ft.
Ne güzel ispatladın öyle kendin çalıp kendin oynuyorsun. Kim süper oynuyoruz vs. demiş biz ancak takımımızın iyi oynamasını temenni ederiz ama sen istiyorsun ki hoca gitsin hemen, sonrasına dair en ufak bir plan yok. Sezon biter takım başarısız olursa gereken yapılır zaten, herkes neyin ne olduğunun farkında senin gibilerin burada fırsat kollamasını iyi niyetli okuyamıyorum kusura bakma. Ben iyi günde de kötü günde de buradayım kimsenin haddine değil, ama sen kötü günleri özellikle seçiyorsun...Senin önce rakip taraftar olduğunu ispatladım,şimdide yalan söylediğini ispatlayacam
Diyelimki ben trolüm,kuşum hadi sana hak verdim diyelim,ula ben gerizekalımıyımda gs kötü giderken buna sebep olanları eleştireyim,yırtınayım,kendimi paralıyım,satırlarca nedenler yazayım
Tam tersi süperiz,çok iyiyiz,26 sene daha sabredelim iyi oluruz,1267 transfer yapınca düzeliriz demem gerekmiyomu (sen ve senin gibiler gibi)
Ayrıca burda 10-15 senedir kimse çözemedi sen çözdün beni bravo
Sana logout yapmak için 1.5 dakika veriyorum(bu mesajı oku diye oda)
Pılınızı pırtınızı toplayınınız ve gidiniz
Ne güzel ispatladın öyle kendin çalıp kendin oynuyorsun. Kim süper oynuyoruz vs. demiş biz ancak takımımızın iyi oynamasını temenni ederiz ama sen istiyorsun ki hoca gitsin hemen, sonrasına dair en ufak bir plan yok. Sezon biter takım başarısız olursa gereken yapılır zaten, herkes neyin ne olduğunun farkında senin gibilerin burada fırsat kollamasını iyi niyetli okuyamıyorum kusura bakma. Ben iyi günde de kötü günde de buradayım kimsenin haddine değil, ama sen kötü günleri özellikle seçiyorsun...
Bilader çizgini bozmuyorsun o seni aşağı çekip orada vurmaya çalışıyor seni hakaret etmeye çekmeye çalışıyor cevap verme sana önerim. Bu maçta bile FT diyor adam ama sonucu yok o gitsin bu gelsinciler bunlar. TD ismi ver desek bi ortada dolaşan bi isim verir gelir ilk bunlar gitsin diye yırtınır. Geçmişte başarısız olabilir FT ancak şu anda sabır etmeyi gerektiğini bilmez kim gelirse gelsin sabır etmek gerekli bende FT gitsin istiyorum bu arada genç dinamik birini bulsunlar ve başarısız olsa bile 2 3 yıl sabır edilmeli o kişiye. Galatasaray futbol konusunda ıyi oynamıyor ama bu maçta berbat oynadı hoca Allah belanı versin gibi de oynamadı. Sonuçta takım yeni bi sistem deneniyor bu FT değil x kişide olsa sabretmek gerek bana göre . Şimdi bunları yazdım diye FT sever olurum değilim ancak ftyi de bu şekilde aşalayan insanlara da karşı çıkarım heryerde. Sevgin bitmiş olabilir saygılı olacaksın efsanene. Yolda görse hocam imza verirmisin diyenler burada ağza alınmayacak kelimeler yazıyor ergen diyorum bunlara ben yaşları ne olursa olsunNe güzel ispatladın öyle kendin çalıp kendin oynuyorsun. Kim süper oynuyoruz vs. demiş biz ancak takımımızın iyi oynamasını temenni ederiz ama sen istiyorsun ki hoca gitsin hemen, sonrasına dair en ufak bir plan yok. Sezon biter takım başarısız olursa gereken yapılır zaten, herkes neyin ne olduğunun farkında senin gibilerin burada fırsat kollamasını iyi niyetli okuyamıyorum kusura bakma. Ben iyi günde de kötü günde de buradayım kimsenin haddine değil, ama sen kötü günleri özellikle seçiyorsun...
O kadar çok kavram karmaşası yaşamışsın ki nereden tutsak elimizde kalır.La bok gibi top oynuyoruz hala kılıf arıyosun yok penaltıyı atsaydıkta yok bilmemnede (bu kısım fail)
Takımın iyi olmasını istiyosun,kötü olmasına sebebiyet verenlere arka çıkıyosun (bu kısım çok fail)
Hoca gitsin diyosunuz en ufak plan sunmuyosunuz demişsin,her ft gitsin diyenin bi fikri bi mesajı mevcut zaten neredeyse (bu kısım tam fail)
Sezon biter hoca başarısız olursa gereken yapılır demişsin,gsli olmadığın için bu hocanın içinde bulunduğu 3.başarısız sezonu bilmiyo olabilirsin,gereğide yapılmamış gördüğün üzre(bu kısım ağır fail)
Herkes neyin ne olduğunun farkında demişsin,yoo değil,sen ve senin gibiler değil mesela(bu kısım fail oğlu fail)
Kötü günleri özellikle seçiyorsun demişsin,3 senedir iyi günümüz olmadığını göremeyecek bi boyuttasın(bu kısım düz fail)
Ne ne yazdığın belliiii,ne neyi savunduğun belliiiii,ne bi fikrin varrr,ne bi bilgin varrr,hüloğ diyip geçmeye çalışırsan
Bende sana hoop nereye hemşerim derim
Son dönemde şampiyon olduğumuz yıllarda da leştik. İyi olsak Avrupa'da iş yapardık.Yüzde yüz doğru yorum. Avrupa içinde geçerli bu. Ordaki avantajımiz lazio un kendine gol atmasiydi. Yoksa sabaha kadar oynansa o maç gol falan atamazdik.
Takım yıllardır top oynamıyor. Ha rakipler çok mu iyi hayır. Kötünün iyisi şampiyon oluyor ligde. Bu kadar basit bir döngü var yıllardır.
Şampiyon olduğumuz yıllar dahil buna bak.
GSCimbom Mobile App
O çok övülen görüşlerine değer verilen adam bu, daha gözüyle gördüğünü bile fanatikçe yorumlar yapan bir adam.