[Öneri] 4. Yıldız'dan sonraki Logomuz

1 ve 4 . Ama 4. yıldızı aldıktan sonra mutlaka logomuza Türk bayrağı eklemeliyiz şekil 4'te olduğu gibi . Bir de Metin Oktay parçalısı çıkarsa güzel forma olur :)

1 numara olacaktır. 3-4 ile uğraşamaz yönetim bi sürü iş çıkarır federasyon.

türk bayrağını logomuza koyamayız

Besiktas ve Bursasporun'da logosunda Türk bayragi var, o mantikla yola ciktim, bence bizimde logomuza Türk bayragini eklememize engel olamazlar, sonucta eskidende kullaniyorduk.

BJK'nin logosuna neden Türk bayragini ekledigini biliyorum, Bursaspor'da özel bir sebebi varmi acaba?

Besiktas ve Bursasporun'da logosunda Türk bayragi var, o mantikla yola ciktim, bence bizimde logomuza Türk bayragini eklememize engel olamazlar, sonucta eskidende kullaniyorduk.

BJK'nin logosuna neden Türk bayragini ekledigini biliyorum, Bursaspor'da özel bir sebebi varmi acaba?

Samsun ile Çanakkale'ye bile zamanında izin verilmemiş. Bilmiyorum neden bursada var

Samsun ile Çanakkale'ye bile zamanında izin verilmemiş. Bilmiyorum neden bursada var

merak ettim simdi bu olayi..ayriyetten söyle bisey var.

B8A77D8B8BAE58FEA9761998517EE7AD.jpg

Cok güzel. Umarim önümüzdeki sene'de bunu duvar resmi olarak kullanabilirim.

Simdi belki tepki görecegim, veya dediklerim yanlis anlasilacak, ama arma'da türk bayrag'i gereksiz buluyorum. Türk takimiz, ve bunu herkes biliyor. Illa ki bayrak ile bunu göstermemiz gerekmiyor. Böyle sadesi en güzeli bana göre.

merak ettim simdi bu olayi..ayriyetten söyle bisey var.

B8A77D8B8BAE58FEA9761998517EE7AD.jpg

MADDE 13 – AY-YILDIZLI AMBLEM

(1) En üst profesyonel ligde şampiyon olan kulüp ve Türkiye Kupasını kazanan kulübün, takip eden sezonun sonuna kadar tüm resmi müsabakalarında formalarının sol üst köşesinde ay-yıldız amblemi, sağ üst köşesinde kulüp logosunu takmaları zorunludur.

Ayrıca Gençlik ve Spor Kulüpleri Yönetmeliği'nde:

Madde 26 — Kulüpler aşağıda belirtilen esaslara uygun olarak istedikleri renkleri seçebilirler:

b) Kulüpler il karma takımlarının ayırıcı işareti olan armaları ve milli takımların ayırıcı işareti olan ay-yıldızı kullanamazlar.

tüpcü yüzünden türk bayragi bizim logusunda görmek istemiyorum yakismiyor de zaten

Ne alakası var tüpçüyle ? Logomuzda Türk bayrağı olsa güzel olur . Bize fransız diyenlere de iyi cevap veririz . Eskiden de yanlış hatırlamıyorsam böyle bir logomuz mevcutmuştu .

1 olsun bence ama siyah logoya dönmeyelim de..

Alttaki klasik logolarımızsa sadece özel ve nostaljik ürünlerimizde kullanılmalı..

4. güzel. Hem tarihsel bir niteliği de var.

O logoya yıldız gitmez arkadaşlar. O logonun yeri çok ayrı.. Özel tasarımlarda kullanılmalı bence 100. Yılda olabilirdi olmadı..

Az sonra yaparım bi logo

Geri
Üst Alt