Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utan lan o kadar paran var hala mantık arıyorsun.
5 milyonu sonra vereceksen ok.
reis onlinemOsmancım online olunca yaz, seninle defans-os takası yapalım.
Rengim os satmak yerine defansla takas dusunuyorum da olmayacak herhal. Sen benden huthu 10 milyona al ben senden 5e geri aliyim.renkdaş. Ndidi yi vermiyorsun sanırım. Ortasahada satılık oyuncun varmı? borcumu da ödeyeyim.
Rengim os satmak yerine defansla takas dusunuyorum da olmayacak herhal. Sen benden huthu 10 milyona al ben senden 5e geri aliyim.
Tamamdir bugün geri alamiyormusum gece alırım.tamamdır yolladım.
onlineım reisOsmancım online olunca yaz, seninle defans-os takası yapalım.
Utanmazlar.Çok saygın, saygılı, sevgili biricik dostum Manchester City kulübü sahibi, teknik direktörü, başkanı, admini sayın Emrah Yıldırım ile 3 gündür yaptığımız görüşmelerden çıkan sonuçta Neymar-Messi takası gündeme gelmiş ve takas yapılmıştır. Kulüpler arası herhangi bir para akışı olmamıştır.
Takas işlemine ek iki kulüp bu gece ve yarın gece hazırlık maçı yapacaktır. Bilet gelirleri GSCimbom Forumuna bağışlanacaktır.
Utanmazlar.
Görüşmelerimiz müspet bir şekilde ilerliyor anlaşacağımızı düşünüyorumEmir Konya Aurier için yaptığın 13 milyonluk teklif komik olmuş adamı 15'e aldım zaten.
Utanmazlar.
Bize bir iki oyuncu ver hayrınaAlayım mı daha yeter mi
Görüşmelerimiz müspet bir şekilde ilerliyor anlaşacağımızı düşünüyorum