- 3 Temmuz 2012
- 133.956
- 80.794
- 5.198
yaslıları bana kıtleme cabasındasın sanırımhummelsi istemediğine emin misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaslıları bana kıtleme cabasındasın sanırımhummelsi istemediğine emin misin
yaslıları bana kıtleme cabasındasın sanırım
HAZARD 50.000.000'a satılıktır. Tek şartım ligde Manchester City( @Emrah Yıldırım ) ve bana karşı olan maçlarda oynama yasağı olacak.
Leicester City ile Danny Simpson konusunda anlasma saglanamamistir. Bu gelisme üzerine sag bek mevkisi Misir milli takiminin formasini 117 macta giyen Ahmed Fathi ile doldurulmustur. Kulübümüz transfer calismalarini ara vermeden sürdürmektedir. Orta saha ve sag kanat arayislarimiz devam etmektedir.
abvgabriel ii ve alex sandro'da kulübümüze katılmıştır.
Para var huzur var.
Sifir borc mantigi ile yönetilen Burnley kulübünün kasasinda 960.000 AVRO kalmistir. Elimizdeki degerlerin kiymetini bilip küme düsmemek icin mücadele edecegiz lakin kaybedecek bir seyimiz olmadigi icin korkumuz yok. Rezil olma ihtimalimiz elbette yok. Sag kanat transferini bu bütce ile gerceklestirmek mümkün görünmüyor. Bir süre ara veriyoruz.transfer çalışmalarına, kasamızda kalan 1.760.000 euro yu faize yatırarak oyuncularımızın temiz su ihtiyaçlarının karşılanması için ek bütçe yaratmak amacıyla ara verilmiştir
Reis Bellerin'e ne istersin saniyesinde reddettin bu adam Muslera mı yavgroud
perez
paulista
holding
ospina
martinez
macey
gibi yetenekler satışa sunulmulştur
Sifir borc mantigi ile yönetilen Burnley kulübünün kasasinda 960.000 AVRO kalmistir. Elimizdeki degerlerin kiymetini bilip küme düsmemek icin mücadele edecegiz lakin kaybedecek bir seyimiz olmadigi icin korkumuz yok. Rezil olma ihtimalimiz elbette yok. Sag kanat transferini bu bütce ile gerceklestirmek mümkün görünmüyor. Bir süre ara veriyoruz.
öncekı oyunda bek sıkıntısı buyuktu takımda reis. genc ve kalıtelısı bulunmuyor bulunsa alınmıyor.Reis Bellerin'e ne istersin saniyesinde reddettin bu adam Muslera mı yav![]()
Dembele veya Lallana işine yarar reis kolaylık yaparız84-89 arası ortasaha arıyorum.
Emrah admirim Alex Sandro geldiğine göre Hysaj için görüşmelere başlasak mı?Gabriel II ve Alex Sandro'da kulübümüze katılmıştır.
Para var huzur var.
Istifa edersem bu capsiz yönetim yerime kimseyi bulamaz yüksek ihtimalle. Ama iyi fikir, dayanilmayacak gibi olursa MOSCOW - PRAG - KIEW arasi gidip gelirizsatalım bütün topçuları toplayalım paraları kaçalım,ruslarla yeriz