Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi kapatmış bulunuyorum artık tek hedefimiz şampiyonluk

Southamptonla ayrı bir kariyer yapıyorum anasını ağlattım ortalığın bu Vasf niye kazanamıyor.

Birkac as topcuyu dinlendirme şansı buldugumuz maçta midılsboroya karşı zorlanmadık. Şampiyonluk yürüyüşümüz sürüyor.

Falcao önderliğinde geliyoruz

Man Utd 0-2 Liverpool

deplasmanda kabul edilebilecek bi kayıp oldu
1-1

Yalnız bu lestırın kadrosu ne lesmis be kardeşim. Kadroda para edecek adam olmadığı için satıp da geniş bir kadro kuramadık. Defansda adam kalmadi alacak para yok.

Yalnız bu lestırın kadrosu ne lesmis be kardeşim. Kadroda para edecek adam olmadığı için satıp da geniş bir kadro kuramadık. Defansda adam kalmadi alacak para yok.
geçmişte göstermiş olduğun yardımlardan dolayı kulup kasasında bulunan 3.5m yuroyu senınle paylaşmaya hazırım reis.
bazıları gibi yok gunumuzde bende de yok panpa demedın. iste hemen yazayım çeki

geçmişte göstermiş olduğun yardımlardan dolayı kulup kasasında bulunan 3.5m yuroyu senınle paylaşmaya hazırım reis.
bazıları gibi yok gunumuzde bende de yok panpa demedın. iste hemen yazayım çeki
Eyv reyis adamsın. Şimdilik eldeki topçularla idare edip para biriktirmeye calisicaz. Eksigimiz olursa kapını tiklatiriz.

Arkadaşlar ilgilenemiyorum bu aralar oyunla işlerimden dolayı. Yönetimde istifamı istedi zaten. İyi olan kazansın

Icim kan ağlayarak os gencolarindan biriyle vedalaşmam gerekiyor. Fabinyo veya goretzkayı 33 milyona satıyorum. Defans + para şeklinde de olur.

West ham tatava yapmadı çıkış ücretini ödeyip transferi yaptı. HO .

Ortasaha oyuncumuz Matuidi(94) 36 milyona satılıktır. tek antremanla 95 olur bilginize.
22 yaşındaki Bentaleb(97)
28 yaşındaki Lew (101)
24 yaşındaki Oblak(104) dışındaki tüm oyuncular satılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt