- 9 Temmuz 2011
- 34.261
- 29.175
- 2.533
Transferi kapatmış bulunuyorum artık tek hedefimiz şampiyonluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmişte göstermiş olduğun yardımlardan dolayı kulup kasasında bulunan 3.5m yuroyu senınle paylaşmaya hazırım reis.Yalnız bu lestırın kadrosu ne lesmis be kardeşim. Kadroda para edecek adam olmadığı için satıp da geniş bir kadro kuramadık. Defansda adam kalmadi alacak para yok.
Eyv reyis adamsın. Şimdilik eldeki topçularla idare edip para biriktirmeye calisicaz. Eksigimiz olursa kapını tiklatiriz.geçmişte göstermiş olduğun yardımlardan dolayı kulup kasasında bulunan 3.5m yuroyu senınle paylaşmaya hazırım reis.
bazıları gibi yok gunumuzde bende de yok panpa demedın. iste hemen yazayım çeki
Nigueze 44 veririmIcim kan ağlayarak os gencolarindan biriyle vedalaşmam gerekiyor. Fabinyo veya goretzkayı 33 milyona satıyorum. Defans + para şeklinde de olur.
Niguezle sançez sezonu lestır formasıyla tamamlayacaklar.Nigueze 44 veririm
Icim kan ağlayarak os gencolarindan biriyle vedalaşmam gerekiyor. Fabinyo veya goretzkayı 33 milyona satıyorum. Defans + para şeklinde de olur.
Sende defans cokmus. Azpili + para yapalım.nakit 28 var kasada fabinhoya veririm
Sende defans cokmus. Azpili + para yapalım.
Goretzkayı aldım hayırlı olsunNiguezle sançez sezonu lestır formasıyla tamamlayacaklar.