Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 milyon bütçem var. Bek arıyorum. Solbek olursa iyi olur. Satılık oyuncunuz varsa haber edin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok buyuk indirim yaptim hacim. Patron cildirmis olmali mevzusundaki gibi

Senin rakam çok yüksek reis. Kaşifte ucuz oyuncu var. Sadece yaş farkı var.
54db1132ccbd6410f91ecaee1580013d.jpg

Senin rakam çok yüksek reis. Kaşifte ucuz oyuncu var. Sadece yaş farkı var.
54db1132ccbd6410f91ecaee1580013d.jpg

Yastan dolayi daha cabuk gelisir. Reis demin 9.5 yolladin oazarliklar iyi gidiyoken 8 kudura dondun. Neyse saglik olsun
Fikrini degistrrsen gibsi senin icin bekltcem

Belki oyuncu satıp daha iyisini alırım. Pepe oynasın bekte bu hafta. Sizin gibi bütçemiz yok reis. Her oyuncu için ince hesap yapıyoruz.

Biz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz, bazen o da yetmiyor kulübü borcla döndürüyoruz. Millet 79 milyona oyuncu alıyor. Yazıktır günahtır. O para bizim 3 yıllık transfer bütçemiz.

Biz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz, bazen o da yetmiyor kulübü borcla döndürüyoruz. Millet 79 milyona oyuncu alıyor. Yazıktır günahtır. O para bizim 3 yıllık transfer bütçemiz.

Aynen reis. Biz meraklı mıyız 3ün 5in lafını yapmaya. Her pzarlıktan arttırdığımız 2-3 milyonla eksik bölgelere takviye yapıyoruz. Adamlar utanmasa 143 milyon verip donnarumayı alacaklar.

Aynen reis. Biz meraklı mıyız 3ün 5in lafını yapmaya. Her pzarlıktan arttırdığımız 2-3 milyonla eksik bölgelere takviye yapıyoruz. Adamlar utanmasa 143 milyon verip donnarumayı alacaklar.

Alacaktım ama 143 milyona çok takviye yapar güçlenir.

GSCimbom mobil app

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt