- 10 Nisan 2013
- 53.503
- 33.415
- 2.993
Kesin bizi Vasfi Vural raporladı.Baktı bizi geçemiyor Keramettin'de sövecek ona kahpece numaralarla önümüze geçmeye çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen o takımı nasıl okadar guclendırdın yav. baktım az öncede ansaldiyi falan gorunce buraya kadarmıs dedim.Bu arada @Osman SEDEN reisle kıyasıya bir yarış içindeyiz son hafta kan çıkacak bu gidişle![]()
O kadro için çok uğraştım reissen o takımı nasıl okadar guclendırdın yav. baktım az öncede ansaldiyi falan gorunce buraya kadarmıs dedim.
14 mac yenılgısızlık
7 mac galıbıyet serisi
forvetlerın ust duzey ortasaha öyle. kale zaten herzaman rekor fıyatta olan o herıf.
oyuncu satamıyorum hacı ramsey yıllardır lıstede
nasıl kolay oyuncu satıyorsun tam olarak hergun fiyatta 1m 1m düşerek gitmek cidden işe yararmı?O kadro için çok uğraştım reis
Benim taktik lig başından itibaren her zaman alıp-satmak ta ki en iyisini bulana dek hâlâ Hamsik ile Moisander'i satıp daha iyisini almaya çalışıyorum![]()
Mane'yi de 3 günde 1m 1m düşe düşe satıp 3 özellik daha iyisi Candreva'yı aldım ama artık zor gidiyor bayağı![]()
Mesela Mane'yi satmada ki amaç Candreva'yı almaktı dediğin gibi oyun her gün listedeki oyuncuların fiyatını indiriyor bende alabilecek para yetecek kadar indirip güncelliyordum fiyatını sonunda gitti dün 41m'dennasıl kolay oyuncu satıyorsun tam olarak hergun fiyatta 1m 1m düşerek gitmek cidden işe yararmı?
oyunun kendısıde yapıyor bu taktiği sanki
ramseyi o şekilde denicem reys. saol inş olur.Mesela Mane'yi satmada ki amaç Candreva'yı almaktı dediğin gibi oyun her gün listedeki oyuncuların fiyatını indiriyor bende alabilecek para yetecek kadar indirip güncelliyordum fiyatını sonunda gitti dün 41m'den
Tebrikler reis. Naniyi satmamam icin beni ikna etmistin ve gordugum kadariyla senin macta penalti kacirip mac sonuda performans olarak 2 puan alip sana cok klas tsk etmisOsmancimin sampiyon arsenalini yarı finalde eleyip Ziraat Türkiye kupasında finale yükselmişiz. Finalde rakibimiz cacık west brom. Sezonu kupasız kapatmadık hamdolsun.
şu sıralar çok kritik bir müsabaka oynanıyor ligin kaderini değiştirebilecek bir maç...
ne gerenk vardı renkdas hem antrenman kampı yapmısın hem gizli antrenman.
klasına yakısmadı
zaten antrenman kampları bi bana saklanıyo heralde
iyiki bi en basta yasaklanırsa zevklı olmaz dedim çoğunluk bu zevki benden çıkartıyo
Yok yav recep mesela oyunu biraktim dedi adam gunler sonra kupa macina geldi antreman kampi vs yapti.şimdi ligin zirve takımı olduğun içün milled seni yenip sükse yapmak istiyor bana kalırsa
şimdi ligin zirve takımı olduğun içün milled seni yenip sükse yapmak istiyor bana kalırsa
4tane atmıssın yapacağın ıse soxum
şu sıralar çok kritik bir müsabaka oynanıyor ligin kaderini değiştirebilecek bir maç...