- 10 Nisan 2013
- 53.445
- 33.321
- 2.993
Bunu nasıl başardın OsmanNani ile kafa kafaya takas eder misin reis. Neymari aldim saniyorum megerse bunu almisim.hayal kirikligi everest

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu nasıl başardın OsmanNani ile kafa kafaya takas eder misin reis. Neymari aldim saniyorum megerse bunu almisim.hayal kirikligi everest
Olm bende anlamadim ya neymar icin fazla odaklandim sanirim bi an adini gormusum iste.Bunu nasıl başardın Osman![]()
defansin ortalamasi 75 bile degil puahahah burnleyde para edecek oyuncuda yok resmen para almadan calisiyorum desem yeridir adamlarda kurus yokki alayim
Londra'ya uçaklar inmeye devam ediyor. Brozovic, Diawara, Laporte ve Gimenez West Ham United'da
Financial FairPlay size uğramıyor galiba![]()
Kaşiften +90 adam istiyorum 87'lik adam buluyor Cenk Ergün mü var ekipte anlamadım ki
Bende Adnan Sezgin var. +90 kaleci bul diyorum 72 ve 73 lük adamlar getiriyorKaşiften +90 adam istiyorum 87'lik adam buluyor Cenk Ergün mü var ekipte anlamadım ki
Kaleci lazımsa satayım reis özel teklif gelmiş Ochoa 93'lükBende Adnan Sezgin var. +90 kaleci bul diyorum 72 ve 73 lük adamlar getiriyor
Para kalmadı renktaş başka zamanKaleci lazımsa satayım reis özel teklif gelmiş Ochoa 93'lük
Pek transfer yapamadım şimdiye kadar ama devamı gelecektir.
Bale,Neymar,James,Felipe Anderson,Süle,Digne,Aurier,Ginter,Neuer,Ederson Moraes'i kattık kadromuza şimdilik.
Maçlar zevkli geçer ama sezon öncesi sıkıcı oluyor dediğin gibiDiğer ligde transfersizlikten başım döndü buradaki pazarlıkları okuyup kendime geliyorum.
Kaleci lazımsa satayım reis özel teklif gelmiş Ochoa 93'lük