- 18 Ağustos 2009
- 11.912
- 902
- 1.738
Dier niye iş yapmıyor lan. Ramsey ne durumda
Emraha söyle Stonesu versin.
Emrahla ilişkilerimizde sorun yok. Biz kardeş kulüpleriz istediğimiz oyuncuları takaslarız para önemli değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dier niye iş yapmıyor lan. Ramsey ne durumda
Emraha söyle Stonesu versin.
28 yaşındaki oyuncumuz Lewandowski(98)`nin serbest kalma maddesi 72.000.000 £ olarak belirlenmiştir.
West Bromwich Albion FC
![]()
Ronaldoooooooooo
Kardeş kulüp falan yok bu işte Stonesu kaçtan veriyor.Emrahla ilişkilerimizde sorun yok. Biz kardeş kulüpleriz istediğimiz oyuncuları takaslarız para önemli değil.
Emrahla ilişkilerimizde sorun yok. Biz kardeş kulüpleriz istediğimiz oyuncuları takaslarız para önemli değil.
Kardeş kulüp falan yok bu işte Stonesu kaçtan veriyor.
Transfer işlerini özelden halletmek en iyisi. Sonra başkaları araya girip işleri bozabilir bu arada Lewaya 50 veririm nakit
Oyuncumuz satılık değil bu arada. Serbest kalma maddesini açıkladık. Ama Hazard+25 milyona verebilirim.
Hazard + 25 miteşekkürler iyi çalışmalar.
şimdiye kadar doğru duzgun satış yapamadığım ıcın kadroyu kuramadım tam reis. o yuzden reisi satmıyorum. satmak ıstersem ılk tercıhım sen olursun bu futbolcu için@Osman SEDEN Alexis için ne istiyosun reis Keramettin admirin tam yetkisi var bu transferde.
Oyuncumuz satılık değil bu arada. Serbest kalma maddesini açıkladık. Ama Hazard+25 milyona verebilirim.
Hazard+25 mi
SanaKime sana mı bana mı
Hazardı adam 50 ye satıyordu. Ben de 72 milyon £ istiyordum. 75 istemişim çok mupazarlık payımız vardı.