- 30 Mayıs 2011
- 21.998
- 1.173
- 1.503
Vay arkadaş 1.2 M avro için yapılırmı bu, neyse artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas bizde zaten keyfine bkiyoruz sen cok ciddiye aldin gibi sankiKlaasen için karşı bir teklif göndermişsin bende vazgeçtim zaten kaale almadığın çok belli olmuş.
Oyunun zevki bu zaten teklif gelir beğenirsin satarsın beğenmezsin satmazsın bu kadar ciddiye almayın yaw. Bizde o paralara verilmeyeceğini önceki mesajımda belirtmiştim. Gelen teklife istediğiniz parayı yazarsınız geri gönderirsiniz yada onaylamazsınız bu kadar basit. Oyunun zevki böyle çıkar sanki gerçekten ticaret yapıyoruz. Neyse bilader zevkini çıkaran renktaşlara teklif yaparız olur biter.
Renktas bizde zaten keyfine bkiyoruz sen cok ciddiye aldin gibi sanki
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Klaasen için karşı bir teklif göndermişsin bende vazgeçtim zaten kaale almadığın çok belli olmuş.
Oyunun zevki bu zaten teklif gelir beğenirsin satarsın beğenmezsin satmazsın bu kadar ciddiye almayın yaw. Bizde o paralara verilmeyeceğini önceki mesajımda belirtmiştim. Gelen teklife istediğiniz parayı yazarsınız geri gönderirsiniz yada onaylamazsınız bu kadar basit. Oyunun zevki böyle çıkar sanki gerçekten ticaret yapıyoruz. Neyse bilader zevkini çıkaran renktaşlara teklif yaparız olur biter.
Renktaş bizde eğlencesine yazıyoruz zaten bu atışmalar olmasa tadı çıkmaz. Ciddiye alma hepsini boşverKlaasen için karşı bir teklif göndermişsin bende vazgeçtim zaten kaale almadığın çok belli olmuş.
Aynen bende eglencesine yazdim ama yanlis anlasilma oldu heraldeRenktaş bizde eğlencesine yazıyoruz zaten bu atışmalar olmasa tadı çıkmaz. Ciddiye alma hepsini boşver
Yeter mi lan45 dakika kaldı.
Middlesbrough'un üzerinden tır gibi geçeceğimizi düşünüyorum yeni transferlerimiz ile.
Yeter mi lan
Alayım mı daha
Hallederiz.Kaşif süresinin bitimi ile maçların başlaması arasında 10 dakika var direktörüm.
Umarım bu süre zarfında maçlar tamamlanırda Bonucci'ye uçağa yetiştirebiliriz.