Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş 1.2 M avro için yapılırmı bu, neyse artık.

8 milyon lazımdı yapacak bir şey yok :D Totnıma hayirli olsun.

kadro degerimiz 92 milyon. adam 30 milyonluk naniye 90 falan istiyor :D :D :D :D :D

nani mevzusunu kapatalım baylar

Sunderland'in Laporte ve Diawara için yaptığı komik teklif reddedildimiştir.

Donanımhaber ölücülerinden misiniz yav böyle tekliflerle gelmeyin lütfen

Klaasen için karşı bir teklif göndermişsin bende vazgeçtim zaten kaale almadığın çok belli olmuş.

Oyunun zevki bu zaten teklif gelir beğenirsin satarsın beğenmezsin satmazsın bu kadar ciddiye almayın yaw. Bizde o paralara verilmeyeceğini önceki mesajımda belirtmiştim. Gelen teklife istediğiniz parayı yazarsınız geri gönderirsiniz yada onaylamazsınız bu kadar basit. Oyunun zevki böyle çıkar sanki gerçekten ticaret yapıyoruz. Neyse bilader zevkini çıkaran renktaşlara teklif yaparız olur biter.

Klaasen için karşı bir teklif göndermişsin bende vazgeçtim zaten kaale almadığın çok belli olmuş.

Oyunun zevki bu zaten teklif gelir beğenirsin satarsın beğenmezsin satmazsın bu kadar ciddiye almayın yaw. Bizde o paralara verilmeyeceğini önceki mesajımda belirtmiştim. Gelen teklife istediğiniz parayı yazarsınız geri gönderirsiniz yada onaylamazsınız bu kadar basit. Oyunun zevki böyle çıkar sanki gerçekten ticaret yapıyoruz. Neyse bilader zevkini çıkaran renktaşlara teklif yaparız olur biter.
Renktas bizde zaten keyfine bkiyoruz sen cok ciddiye aldin gibi sanki :)

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

West Bromwich Albion tüm tekliflere açıktır. Tekliflerinizi lütfen OSM platformundan yapınız. Saygılar.

Renktaş bizde eğlencesine yazıyoruz zaten bu atışmalar olmasa tadı çıkmaz. Ciddiye alma hepsini boşver

45 dakika kaldı.

Middlesbrough'un üzerinden tır gibi geçeceğimizi düşünüyorum yeni transferlerimiz ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt