Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 as oyuncumu antrenmanda unutup uyumuşum,yardımcılar bu konuda bir işe yarıyor mu?

ayrıca Martial kırmızı kart görmeliydi, burnuma pis kokular geliyor

Beyler transfer listesindeki oyunculara teklifler yaptım. Lig dışındaki futbolcularla kıyaslayarak yaptığımdan rakamı düşük bulabilirsiniz. Bu nedenle ya kabul edin ya pazarlık yapın ya da reddedin. Sizlerden alamazsam diğer liglerdeki oyunculara yöneleceğim.

Antreman dışındakilerden tamamlıyor diye biliyorum.

tamamlıyorlar onda sıkıntı yok fakat maç saatinde antrenmandakiler de boşa çıkmıştı

bu yardımcı bunları da ayarlıyor mu acaba diye merak ettim.ben bakayım bi ne işe yarıyor

edit: yok öyle bir şey oyunları mı karıştırdık ki :D

Son düzenleme:
Beyler transfer listesindeki oyunculara teklifler yaptım. Lig dışındaki futbolcularla kıyaslayarak yaptığımdan rakamı düşük bulabilirsiniz. Bu nedenle ya kabul edin ya pazarlık yapın ya da reddedin. Sizlerden alamazsam diğer liglerdeki oyunculara yöneleceğim.
Lallana'yı listeden çektim teklifini bekliyorum :D

Manu kimdi yav Çalhanoğlu konusunda bu kadar sabit fikirli olmasın gelsin konuşalım hep reddediyor :asd: 35 milyon euro güzel para bi düşünsün

Edit: buldum Recep Yıldırım

Son düzenleme:
Lallana transfer için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.
WBA KAP

Son dakika
Lallana transferinde fark kapanıyor. :)
Yapılan görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı öne sürülüyor.

Kıran kırana geçen pazarlıklar sonucu aldığım fiyata sattım hayırlı olsun iki taraf için de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt