Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasfi Vural

3801583f15b3d76d248af97bfc34de42.jpg

West Ham United olarak sonunda galibiyetle tanıştık. Chelsea, Arsenal gibi takımlardan puan alırken, ufak takımlara kaybediyorduk.

Son düzenleme:
Sağ bek sakatlanınca çöktük iyice. Olacak iş değil ya çabuk kırılıyoruz.

HTC 10

Murhan beycigimin takımını 1-0 geriden gelip 3-1 yenmisiz. Sançez yildizlasmis.

Murhan beycigimin takımını 1-0 geriden gelip 3-1 yenmisiz. Sançez yildizlasmis.
Reis sen futboldan ve futbolu anlayandan anlayan birine benziyorsun naninin performansini yorumlamak beni asiyor satis listesinde halen nedersin gondersemmi yoksa takimda tutsammi ? Performansi surmez gibi

Reis sen futboldan ve futbolu anlayandan anlayan birine benziyorsun naninin performansini yorumlamak beni asiyor satis listesinde halen nedersin gondersemmi yoksa takimda tutsammi ? Performansi surmez gibi
4 sezonluk tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki golcü topçu nasıl başlarsa oyle gidiyor. Nani muhtemelen gol kralı olur. Ben olsam satmazdım.

4 sezonluk tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki golcü topçu nasıl başlarsa oyle gidiyor. Nani muhtemelen gol kralı olur. Ben olsam satmazdım.
Eyvallah reis. Seni dinliycem. satmak icin fiyatini dusurmuyorum aksine 85milyon yuroya cikariyorum. Kalirsada win gidersede win

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt