Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Osman reyiz Vasfi zevk alsin diye vurmusta vurmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasf kenkem neyi yanlış yapıyor aceb
Özel mesaj at taktik verim, Lucescu gibi dışarıdan yardım edem
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerim reyz monchi gibi transfer yapıyor sanıyordum, o zaman Vasf kovulsun Pala gelsinO işe Keramettin TANRIVERDİ bakıyor
Reis sen futboldan ve futbolu anlayandan anlayan birine benziyorsun naninin performansini yorumlamak beni asiyor satis listesinde halen nedersin gondersemmi yoksa takimda tutsammi ? Performansi surmez gibiMurhan beycigimin takımını 1-0 geriden gelip 3-1 yenmisiz. Sançez yildizlasmis.
4 sezonluk tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki golcü topçu nasıl başlarsa oyle gidiyor. Nani muhtemelen gol kralı olur. Ben olsam satmazdım.Reis sen futboldan ve futbolu anlayandan anlayan birine benziyorsun naninin performansini yorumlamak beni asiyor satis listesinde halen nedersin gondersemmi yoksa takimda tutsammi ? Performansi surmez gibi
Eyvallah reis. Seni dinliycem. satmak icin fiyatini dusurmuyorum aksine 85milyon yuroya cikariyorum. Kalirsada win gidersede win4 sezonluk tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki golcü topçu nasıl başlarsa oyle gidiyor. Nani muhtemelen gol kralı olur. Ben olsam satmazdım.
Danyal Artemis i alalım lütfen Vasfi Vuralselam günaydın herkese
ben istifa ettim arkadaşlar,yoğunum ve ilgilenemiyorum
@Danyal Artemis i alalım lütfen @Vasfi Vural
takım hangisi olm boktan takımdır kesin istifa söz konusu ise
tabiki tuncayın takımı Middlesbrough
sen al ben sana oyuncu yardımı yaparım admirimmm
takım oyuncularına bakmam lazım. yılmaz vural muamelesi yapmayın bana. hedefleri olan az bucuk kariyerli bir teknik adamım ben.