- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
Maneye kac vercenUfak takımlara istatistik kasıyor o yav ������
Mane'yi sal gitsin iyi kazık atacaksın bana������
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maneye kac vercenUfak takımlara istatistik kasıyor o yav ������
41+ 25-30m değerindeki Eriksen'iManeye kac vercen
Ufak takımlara istatistik kasıyor o yav ������
3 forvetin var teklif gönderilmiyorÜcreti bankaya yatır.
3 forvetin var teklif gönderilmiyor
Tamam reis ben yatıyorum şu an başka yedek yok sabaha da Eriksen'i yollarım iyi gecelerŞimdi oyuncu alıyorum, teklifi yolla maçlar tamamlanınca onaylayalım son maçını oynasın çocuk.
TRANSFER - Radomel Falcao Liverpool'da!
![]()
la reis ona para verene kadar benım satıs lıstesındekılerden alsaydın ya hem gencler hem yeteneklıler sende kazanırdın bende.
sana fahiş fiyattan oyuncu sattığım nerede görülmüş. gerekirse yardımda bulunurduk23 e geldi reis, seninkiler ile kulübümüz batardı :/
sana fahiş fiyattan oyuncu sattığım nerede görülmüş. gerekirse yardımda bulunurduk
neyse olan oldu artık.
recebin bana geçmiş transfer borcu vardı onu ödedi.
recebin bana geçmiş transfer borcu vardı onu ödedi.
ancak kasan geçen gün para doluydu sana faiziyle geri ödeme yapacağımı bildiğin halde yardım etmedin bana reis. para yok dedin.
bence elimizdekileri çıkartıp masaya vuralım.
Wijnaldum'dan gelen para reis zor durumdan kurtulmak için Mane'yi satıyoruz.
Hem Eriksen geliyor hemde forvet alcaz((.
Falcao + Eriksen + Forvet = Mane
markoviçi vereyim
şuan kasada 2m var bende reis. listedekı oyuncularım satılırsa ortasaha transferini senden yapıcam. oraya oyuncu lazım.Wijnaldum'dan gelen para reis zor durumdan kurtulmak için Mane'yi satıyoruz.
Hem Eriksen geliyor hemde forvet alcaz((.
Falcao + Eriksen + Forvet = Mane
şuan kasada 2m var bende reis. listedekı oyuncularım satılırsa ortasaha transferini senden yapıcam. oraya oyuncu lazım.
merak etme göndereceğim teklıf seni yeterince rahata kavusturacak. sık dişini hele
listedekı oyuncular satılsın o mevkiye transfer dusunuyorum. gibbs rotasyonda işimi görür as olarakta cok daha ıyı bırıne bakıcam. monreale zamanı gelınce sahıp olabılırsın reis.Monreal'e ne istiyosun reis bi 15 milyon işler.
Monreal'e ne istiyosun reis bi 15 milyon işler.