Online Soccer Manager | 3. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Juventus - Güven Soytürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir babayiğitin maddi desteğine ihtiyacım var. Transfer listesinde Centurion isimli bir oyuncum var, Genoa takımı. 17 Milyona gideri var, 12,5 milyona ihtiyaçım olduğu için o fiyata koydum. Biriniz yardımcı olabilir mi? Diğer bir tane daha oyuncum var transfer listesinde, eğer Centurionu satamazsanız diğer oyuncumu sattığım anda 14 milyona geri almayı taahhüt ediyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir babayiğitin maddi desteğine ihtiyacım var. Transfer listesinde Centurion isimli bir oyuncum var, Genoa takımı. 17 Milyona gideri var, 12,5 milyona ihtiyaçım olduğu için o fiyata koydum. Biriniz yardımcı olabilir mi? Diğer bir tane daha oyuncum var transfer listesinde, eğer Centurionu satamazsanız diğer oyuncumu sattığım anda 14 milyona geri almayı taahhüt ediyorum.

tam 12 veririm.

Bakıyorum da bugünkü maçımız öncesi dehşete kapılmışsınız komutanım:D

Lazio´yu daha iyi yerlere getirebilmek icin gece gündüz calisiyoruz, en büyük yildizlari getirdik Lazio´ya, en pahali kadroyu kurduk, ama sonuclar yüzleri güldürmüyor.

aziz-samandira.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt