Online Soccer Manager | 3. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Juventus - Güven Soytürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve büyük bomba patladı . David Silva Bolognada bonservis ücreti 30 milyon €
tumblr_inline_mu3vbxDHH11s29i0k.gif

Fener'e 30m para kazandıran biri gerçek Galatasaraylı olamaz.

Dostlar yaklaşık 2 saat sonra antrenman bitiyor , kadrosu o süre zarfında kurulu olacak varsa dostluk atayım ?
Malum yarına hazırlık

Bende Türkiye Liginde oynuyorum.Yetişemedim sizlere.Ama keyifle takip ediyorum.:)

Dostlar yaklaşık 2 saat sonra antrenman bitiyor , kadrosu o süre zarfında kurulu olacak varsa dostluk atayım ?
Malum yarına hazırlık

Oyunda daha önceki deneyimlerle emin olduğum tek şey hazırlık maçları sonuçlarının kofti olduğu boşuna altın harcama bence.
Oyuncu geliştirmek içinse o başka tabi :D

Oyunda daha önceki deneyimlerle emin olduğum tek şey hazırlık maçları sonuçlarının kofti olduğu boşuna altın harcama bence.
Oyuncu geliştirmek içinse o başka tabi :D
Her gün 2 hazırlık atarım , çok geliştiriyor :D
1000 altın var ağabey takma :asd22:

edit:hazırlıkda ev sahibi çok baskın oluyor amacım birilerine dostluk attırmak :D eğer deplasmanda takımın puan alırsa önemlidir hazırlık maçı bile olsa

Son düzenleme:
Kadrosu hazır olan varsa söylesin dostluk maçı atayım. Kadroyu büyük ölçüde tamamladım bi test edelim artık.

SPAL ile sözleşme imzaladık, 5 saat sonra Inter ile maçımız var hayırlısı.

Bir yıldız daha Udinese'de
dortmund-imza.jpg

Beyler Burak Pakdemir güzel bir bilgi verdi kendisi cezalı olduğu için ben yazıyorum.
Garanti olsun diye 2.bir e-mail hesabı açıp asıl hesaptan o hesaba davetiye yollayıp 10 farklı hesap açınca 500 altın kazanıyoruz.

Katılmıyorum kadromuzu güçlendirmeye başladık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt